24 genomineerden BHV’er van het Jaar 2013


Namen kanshebbers gepubliceerd

Amersfoort, 20131028 -- Op de website van Dag van de BHV zijn de namen gepubliceerd van de 24 kanshebbers voor de eretitel van Bedrijfshulpverlener van het Jaar 2013. De verkiezing is een belangrijk onderdeel van Dag van de BHV die dit jaar voor de tweede keer wordt gehouden op maandag 4 november aanstaande. Aan de titel is naast een persoonlijke award, de wisselAward en oorkonde ook een geldbedrag van € 2000 verbonden, waarvan 1000 euro voor de titelhouder en 1000 euro voor een goed doel naar zijn of haar keuze.

Bekendmaking en uitreiking
Op maandag 4 november wordt via de (sociale)media en een persbericht bekend gemaakt wie door de vakjury is verkozen tot BHV’er van het Jaar 2013. Om 16.00 uur zal John Beijersbergen, BHV’er van het Jaar 2012, de wisselAward overdragen aan zijn opvolger. Vanuit de organisatie zal juryvoorzitter Sylvester Bennema de cheque en oorkonde met jurymotivatie uitreiken. Namens het goede doel zal een vertegenwoordiger de cheque in ontvangst nemen. De uitreiking zal plaatsvinden op de locatie van de verkozen BHV’er.

53 nominaties ontvangen
Tussen april en oktober heeft de organisatie totaal maar liefst 53 nominaties ontvangen. Met een gedetailleerde motivatie is aangegeven waarom de genomineerde naar mening van de aanmelder, de titel verdient. Doordat een aantal nominaties niet aan het reglement voldeed is het totaal aantal genomineerden bijgesteld naar 24.

Over Dag van de BHV
Met Dag van de BHV wordt landelijk aandacht gevraagd voor de inzet van alle circa 500.000 bedrijfshulpverleners die Nederland rijk is. Binnen de organisaties wordt de niet-BHV’ers gevraagd zich te realiseren dat hun BHV-collega zich inzet juist voor de ander. Besef, waardering en support zijn sleutelwoorden van deze Dag. Extra ondersteuning is dit jaar ontvangen van Prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Hij draagt de Dag een warm hart toe en benadrukt het belang van goed opgeleide en getrainde bedrijfshulpverleners. www.dagvandebhv.nl


Deel: ' 24 genomineerden BHV’er van het Jaar 2013 '


Lees ook