REGIOPOLITIE NOORD- EN OOST-GELDERLAND Afd. Communicatie Apeldoorn

PERSBERICHT:

30 januari 2003


25 TIPS NA UITLOVEN BELONING VAN 5000,- EURO


Epe - Op 17 december vorig jaar maakte de politie bekend dat een beloning van 5000,- euro wordt uitgeloofd voor informatie die leidt tot het bekend worden van de dader of daders die zich schuldig gemaakt hebben aan een groot aantal misdrijven in de gemeente Epe, met name in de buurtschap Zuuk.

Naar aanleiding van deze oproep kwamen 25 tips binnen. Op een aantal van deze tips wordt op dit moment nog gerechercheerd door het rechercheteam. Tot haar spijt moet de politie vaststellen dat de 'gouden tip' er op dit moment nog steeds niet bij zit.

Sinds het uitloven van de beloning kreeg de politie vier aangiftes te verwerken die verband houden met dit onderzoek. Dat betroffen drie gevallen van graffiti en een geval van bedreiging.
Bij de graffiti ging het om de volgende zaken: 6 januari op de brandweerkazerne in Epe, 13 januari op de deuren van een opslagruimte van de begraafplaats in Epe en 26 januari op een houten veeschuurtje in Epe. In alle gevallen verwees de tekst van de graffiti naar de inwoner uit Zuuk, rond wie de bedreigingen zich afspelen.
De bedreiging was gericht tegen een inwoner uit Epe en bestond uit een dreiging met brandstichting.

De politie doet nogmaals een dringend beroep op iedereen, die iets gehoord of gezien heeft met betrekking tot de zaak in zijn algemeenheid, maar ook met betrekking tot de recente voorvallen, contact met haar op te nemen via het telefoonnummer 0800 - 0230012.
Ook personen, die in het verleden over deze zaak met de politie hebben gesproken, worden, voor zover ze dat nog niet gedaan hebben, verzocht contact op te nemen, omdat niet in alle gevallen deze informatie schriftelijk werd vastgelegd. Hetzelfde geldt voor mensen die de politie eerder anoniem benaderd hebben. De informatie kan indien gewenst op discrete wijze worden behandeld.

Mensen die informatie willen doorgeven kunnen gratis bellen met het nummer:
0800-0230012

Einde persbericht
Brandt Keegstra
055 - 548 60 54

Noot redactie: Bij deze het dringende verzoek om in een eventueel bericht ook het getuigennummer te vermelden. Dit nummer komt rechtstreeks uit bij het rechercheteam en dat bevordert een efficiënte behandeling en afhandeling van binnengekomen tips.055 - 5486000 ---- --

Zoekwoorden:

Deel: ' 25 Tips na uitloven beloning misdrijven Epe '
Lees ook