Persbericht

27ste Internationale Uitvindersbeurs, Genève, 199

27ste Internationale Uitvindersbeurs, Genève, 199

Hoog tijd voor de inschrijving

Genève . De 27ste Internationale Beurs voor Uitvindingen, Nieuwe Technieken en Producten van Genève zal plaatsvinden in Palexpo van 30 april tot 9 mei 1999 onder de bescherming van de Minister-president van de Zwitserse regering en van het kanton en de stad Genève. Met 625 exposanten uit 44 landen wordt Genève over de hele wereld beschouwd als veruit het belangrijkste verkoopcentrum voor uitvindingen.

Elk jaar worden hier om en bij de duizend uitvindingen voorgesteld door bedrijven, laboratoria, onderzoekers, onafhankelijke uitvinders, universiteiten en overheidsinstellingen. Bijna honderdduizend bezoekers vanuit alle werelddelen, onder wie vele .beslissers., komen afgezakt om over zaken te spreken; tenslotte zijn er meer dan 650 journalisten, die de geschreven pers, de radio en de televisie vertegenwoordigen.

De Internationale Uitvindersbeurs van Genève is een ideale ontmoetingsplaats tussen exposanten en investeerders, industriëlen en commerciële verdelers die ervoor zorgen dat uitvindingen snel op internationaal vlak gelanceerd worden. Na de laatste beurs heeft zowat 45 van de tentoongestelde uitvindingen geleid tot onderhandelingen waarmee een bedrag was gemoeid van samen ruim 30 miljoen Amerikaanse dollar.

Er is ook de toekenning van de Grand Prix van de Beurs en van niet minder dan vierendertig andere prestigieuze prijzen door een internationale jury . nòg een reden om in Genève tentoon te stellen. Op die manier krijgt elke uitvinding immers de kans om in één klap over de hele wereld bekend te worden.

UNS
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met: Salon Des Inventions, rue du 31 Décembre 8, CH-1207 Genève, tel +41/22/736 59 49, of per fax: +41/22/786 00 96, of per E-mail: promex@worldcom.ch.

25 nov 98 08:49

Deel: ' 27ste Internationale Uitvindersbeurs van Genève '
Lees ook