Persbericht

2e Japanse Autofestival
Zondag 22 augustus 1999, Circuit Lelystad

Na een succesvol debuut op het Circuit Baarlo zal de tweede editie van het Japanse autofestival dit jaar georganiseerd worden op het Circuit Lelystad. Net als vorig jaar zullen er weer vele merken en type-clubs aanwezig zijn. Kenmerkend voor dit evenement is het kijk- en
doeprogramma. Er valt niet alleen veel te zien, maar de bezoekers kunnen zelf ook aan verschillende programma-onderdelen meedoen. Echte liefhebbers van merken als Mazda, Toyota, Nissan, Subaru, Honda, Mitsubishi, Daihatsu, en Suzuki kunnen hun hart ophalen tijdens dit festival! Op de paddocks van het circuit kunnen alle auto's gratis parkeren.

Eigenaren van een Japanse auto kunnen zich opgeven voor de luid gejuich van het talrijke publiek op de tribunes wordt er om de eer competitie zal uiteindelijk resulteren in de bekendmaking van "De snelste prijzen ter beschikking stellen.

Slalomcompetitie
Liefhebbers van slalom kunnen zich uitleven tijdens de slalomcompetitie. Op het Circuit Lelystad is een schitterend slalom parcours uitgezet, en er zijn leuke prijzen te winnen.

Bedrijvenshow op het gebied van tuning en styling
Diverse bedrijven die actief zijn op het gebied van tuning en styling zullen in Lelystad hun producten tonen. Tevens is er aandacht voor audio en andere accessoires.

Show nieuwe, exclusieve en historische modellen
Roadsters, coupés, cabrio's: de meest exclusieve en nieuwe modellen zijn te bewonderen. Zij zullen natuurlijk ook op het circuit in actie te zien zijn.

NOORDZEE FM-Concours d'Elegance: deelname gratis
In samenwerking met Noordzee FM zal er een concours plaatsvinden. Dit is een verkiezing om de "mooiste" auto, waarbij onderscheid wordt gemaakt in drie verschillende klasses: klassiek, modern en sportief. Wie zich hiervoor opgeeft, ontvangt een sticker van Noordzee FM die op de auto geplakt moet worden. Dit is dan gelijk het bewijs van deelname. Tijdens het festival wordt dan bekend gemaakt wie het concours gewonnen heeft. U kunt zich hiervoor opgeven door te bellen naar VDB Promotions. .
Gratis parkeren.
Alle bezoekers kunnen gratis parkeren op de paddocks van het circuit.

Het circuit is geopend van 11.00-17.00 uur.
De toegang bedraagt Ÿ 15,- p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis! Leden van merkenclubs ontvangen Ÿ 2,50 korting p.p. op de entreeprijs.

Route Circuit: Vanaf A6, richting Vliegveld Lelystad

Voor verdere inlichtingen en inschrijving kunt u terecht bij VDB Promotions. Telefoon: + 31 (0165) 50 35 54
E-MAIL: vdbpromo@worldonline.nl

Deel: ' 2e Japanse Autofestival op Circuit Lelystad '
Lees ook