2Jours BV winnaar 2015 in bouwsoftwarebranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151018 -- 2Jours BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de bouwsoftwarebranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘2Jours weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klantgerichte aanpak, waardoor zij een grote mate van klanttevredenheid weet te bereiken.’

2Jours BV is  een softwareontwikkelaar die 100% gespecialiseerd is in de bouwsector. Het bedrijf biedt software voor het opstellen van aanvragen bij onderaannemers/leveranciers en het maken van calculaties, offertes en planningen. Ook het maken van facturen behoort tot de mogelijkheden. De calculatiesoftware is bedoeld voor bouwbedrijven, aannemers, zzp-ers en klusbedrijven met als doel tijd en geld te besparen. 2Jours is ontstaan vanuit de samenwerking met Calculatiebureau Journée, dat al sinds 1993 calculeert. De software is ontwikkeld vanuit het perspectief van de calculator, door mensen die het vak verstaan. En dat merk je als je ermee werkt, zeggen gebruikers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in 2Jours BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘2Jours onderscheidt zich door grote softwarekennis enerzijds en proceskennis van de bouw anderzijds, hetgeen resulteert in een allround applicatie die helemaal is toegesneden op de bouw.’

Perfecte match

De jury prijst met name de welhaast perfecte match tussen bouwkundige en calculatiekennis, ervaring en automatiseringsexpertise. 2Jours heeft de ontwikkeling ter hand genomen om te komen tot een online calculatie-, planning- en – factureringoplossing voor de (MKB-)aannemer en zzp’er. Hiermee wordt een totaaloplossing geboden die op dit moment uniek is in Nederland en die zich kenmerkt door gemak, betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, transparantie en kosten- en tijdbesparing. ‘Men kent een unieke en exclusieve samenwerking met een van de allergrootste – misschien wel de grootste – professionele bouwmaterialenleveranciers van Nederland, wat tevens een aanwijzing is voor de kwaliteit en service die 2Jours biedt’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

2Jours profileert zich als een vakkundige, betrouwbare en meedenkende partner die probeert haar producten en diensten continu door te ontwikkelen en zo goed mogelijk af te stemmen op de wens van de klant. Niet voor niets groeit het aantal afnemers jaarlijks gestaag. 2Jours mag zich absoluut de nummer 1 in Nederland noemen, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.2jours.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' 2Jours BV winnaar 2015 in bouwsoftwarebranche '
Lees ook