Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 16-08-2001 Politiebericht vermissing Maastrichtenaar (H.P. 14.50 uur) Donderdag 16 augustus 2001

Maastricht, man vermist:
Sedert zondag 5 augustus 2001 wordt de 31 jarige Jack Bastiaens, woonachtig in het stadsdeel Pottenberg te Maastricht, vermist. Na een bezoek aan een kennis in hetzelfde stadsdeel in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 augustus 2001 is sedert de vroege zondagmorgen niets meer van hem vernomen.
Voor de vermissing is geen directe aanleiding aan te wijzen.

Zijn signalement luidt:
groot 1.80 m, fors postuur, kort krullend donker blond haar boven op het hoofd terwijl het haar van achteren opgeschoren is.. Hij ging op de dag van zijn verdwijning gekleed in een blauwe jeansbroek en een wit T-shirt met rode strepen op de borst. Verder droeg hij bruine bergschoenen.
Jack Bastiaens heeft op zijn lichaam diverse tatoeages, ondermeer op beide bovenarmen en verder een vanachter zijn linker oor tot op zijn schouder.

Mensen die Jack Bastiaens sedert zondag 5 augustus gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in het district Maastricht, telefoon 0900 8844.

Zoekwoorden:

Deel: ' 31-jarige man uit Maastricht vermist '
Lees ook