33 Bekende Nederlanders schilderen voor fans en goede doelen


Actie "2007schilderijen" vandaag en gisteren van start

VLAARDINGEN, 20070828 -- Onder grote belangstelling is op 27 augustus de actie "2007schilderijen" van start gegaan. Kinderjournaal.nl heeft een opvallende actie in samenwerking met onze eigen Nederlandse sterren. Met de overhandiging van het "Las Vegas"-schilderij van de bekende illusionist Hans klok aan Rajacenna, de 14-jarige presentatrice en tevens bedenkster van de actie, werd het symbolische startschot voor de actie gegeven. Daarna hebben meerdere bn-ers hun eigen schilderij onthuld. Vanaf vandaag gaat de verkoop van start.

Door de sympathieke medewerking van 33 bn-ers kan iedereen in het bezit komen van een uniek en beperkt verkrijgbare reproductie van het schilderij van onder andere Danny de Munk, Fatima Moreira de Melo, Erica Terpstra, Hans Klok, Yolanthe van Kasbergen, Tineke Schouten, Wendy van Dijk, Antonie Kamerling, Dries Roelvink, Hennie Huisman, Do, Annie Schilder en Belle Perez. Voor hun schilderij en die van de 20 overige bn-ers kunt u kijken op www.2007schilderijen.nl. Hier kan vanaf nu het vrijwel niet van echt te onderscheiden repro-schilderij van alle bn-ers besteld worden.

Bn-er aan je muur

De bn-ers hebben zelf een uniek schilderij geschilderd. De schilderijen zijn uit het hart geschilderd. En dat is nu juist het mooie aan deze schilderijen; in privetijd en prive-omgeving geschilderd, zodat de emotie van binnenuit ideaal tot uiting komt in het schilderij. Voor elke Bn-er weer een aparte ervaring. "Dit doe ik heel graag om de wensen van de zieke kinderen in vervulling te laten gaan.", aldus een enthousiaste Wendy van Dijk.

Van de originele schilderijen worden 2007 genummerde reproducties op hoogwaardig schilderscanvasdoek gereproduceerd en met bijbehorend certificaat verkocht. De opbrengst gaat naar de goede doelen, die de bekende nederlanders persoonlijk hebben uitgekozen. Elke bekende nederlander kan circa 40.000 euro voor hun favoriete goede doel genereren.

Voor de echte fans is er de mogelijkheid om in het bezit te komen van het originele schilderij van hun favoriete bn-er, want door middel van loting wordt elk origineel aan een van de kopers van de reproducties kado gegeven.


Deel: ' 33 Bekende Nederlanders schilderen voor fans en goede doelen '
Lees ook