Politiebericht Uden 23-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

MAN VERDRONKEN IN VEN

Woensdagmiddag is een 35 jarige man uit Dordrecht verdronken in een ven op een camping aan de Peelstraat in Boekel. De man was als begeleider van een voetbalclub uit Dordrecht in het water met een aantal kinderen van de club. Om onduidelijke reden is hij onder water geraakt en verdronken. Getuigen hebben nog gezocht naar het slachtoffer maar konden hem niet vinden. Uiteindelijk is de man door duikers van de brandweer in het water aangetroffen. Slachtofferhulp is ingeschakeld om de kinderen en begeleiders van de club op te vangen.

ONGEVAL EIST LEVEN

Vanochtend is een 53-jarige vrouw uit Den Bosch om het leven gekomen toen zij met haar auto tegen een boom botste. Het slachtoffer was op slag dood. Het ongeval gebeurde om 10.40 uur op de Nistelrodeseweg bij Uden, de vrouw reed in een flauwe bocht in de weg rechtdoor. De oorzaak van het ongeval is verder onbekend. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met 0900-8844.

AUTO GESTOLEN

Op de Udensedreef in Schaijk is woensdag een witte Volkswagen Transporter lesauto weggenomen. Het busje voerde het opschrift Rijschool Jordans.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de Eerdsebaan in Veghel zijn vanochtend 55 automobilisten bekeurd wegens te hard rijden. Op de Gemertsedijk in Erp zijn vanochtend 7 automobilisten we-gens te hard rijden bekeurd. Op de Corridor in Veghel zijn vandaag 30 bekeurin-gen gevallen, de hoogst gemeten snelheid bedroeg 116 km/u, terwijl 80 is toe-gestaan.

Deel: ' 35-jarige man verdronken bij camping Boekel '
Lees ook