Ingezonden persbericht

360 graden fotografie toegankelijk en inzichtelijk gemaakt

VEENENDAAL, 20030228 -- Veenendaal, 28 februari 2003 - "virro - virtueel rondkijken" lanceert www.360gradenpanoramafoto.nl Deze website geeft een helder beeld van alle gangbare mogelijkheden op het gebied van 360 graden fotografie. De website bevat onder meer informatie over 5 fotografie technieken, er worden meer dan 200 voorbeeldfoto's getoond en er is een uitgebreide productvergelijking opgenomen.

"De informatievoorziening op het internet over 360 graden fotografie is erg beperkt. De aanbieder van 360 graden foto's verzuimt doorgaans te melden dat er alternatieven zijn", aldus R. de Jong, Directeur Marketing en Sales. "In ons streven naar klanttevredenheid vinden we het belangrijk dat de klant een goede keuze kan maken. We komen regelmatig bij bedrijven die al eens 360 graden foto's hebben gekocht waar ze achteraf niet tevreden over zijn. Deze mensen waren niet op de hoogte van het feit dat er meerdere alternatieve mogelijkheden zijn"

Om inzicht te geven in de gangbare 360 graden technieken is een omvangrijke en overzichtelijke website opgezet. De website is er op gericht om iedereen in zijn eigen belevingswereld aan te spreken. Daarom is elk onderwerp vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

Op de website kan de juiste techniek worden gekozen door afwegingen te maken m.b.t. de locatie waar de foto moet worden genomen, het beschikbare budget, de houdbaarheid van de foto, het te fotograferen object en niet onbelangrijk, hoe een ander binnen hetzelfde vakgebied zich presenteert.

De website is te bezoeken op www.360gradenpanoramafoto.nl Deze is ook te bereiken via de bedrijfswebsite van virro - virtueel rondkijken www.virro.nl

Over virro - virtueel rondkijken
virro biedt onder andere met behulp van 360 graden panorama foto's, hoogwaardige oplossingen voor 'virtueel rondkijken'.

virro is ontstaan uit een internetbedrijf en heeft zich gespecialiseerd in 360 graden techniek, welke voor een breed publiek toegankelijk is.

Door ruime kennis en ervaring met fotografie, multimedia, internet en grafische toepassingen levert virro een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat af.

Deel: ' 360 Graden fotografie toegankelijk en inzichtelijk gemaakt '
Lees ook