3Com breidt end-to-end netwerkbeheer uit met Transcend Network Control Services for UNIX

Geïntegreerd beheer met nieuwe web-georiënteerde architectuur en functies voor service-providers

Maarssen / Brussel, 23 februari 1999 - 3Com introduceert Transcend Network Control Services (NCS) V5.0 for UNIX, een nieuw, geïntegreerd pakket beheerapplicaties voor 3Com's netwerksystemen. Transcend NCS levert vereenvoudigd end-to-end netwerkbeer voor grote ondernemingen en service-providers.

De nieuwe web-gebaseerde architectuur van Transcend NCS voor UNIX is platform-onafhankelijk en geeft beheerders de vrijheid om hun netwerk op afstand via een browser te beheren en te onderhouden. Transcend NCS vermindert de complexiteit van het netwerkbeheer en verhoogt de betrouwbaarheid. Zo kunnen beheerders hun netwerk adequaat voorbereiden op nieuwe applicaties, zoals convergentie van data, spraak en video.

Transcend NCS bevat nu ook tools voor het beheer van 3Com's Total Control remote access concentrators, waardoor netwerkbeheerder en service-providers hun netwerk nu met één pakket kunnen configureren, bewaken en analyseren. Transcend Network Control Services V5.0 for UNIX beschikt over krachtige inbel/WAN/LAN-functionaliteit voor zowel service-providers als grote ondernemingen, dankzij integratie met 3Com's Total Control Manager. Met deze functionaliteit kunnen beheerders hun remote access-oplossingen beheren vanaf hetzelfde platform dat ze gebruiken voor het enterprise-netwerk.

Nieuwe functies in Transcend NCS V5.0 for UNIX:

Opsporen van eindstations
Transcend NCS V5.0 voor UNIX is uitgerust met Address Tracker, een flexibele applicatie waarmee het bestaande adressen snel en eenvoudig zijn te achterhalen. Dit kan belangrijke tijd- en kostenbesparingen opleveren in complexe netwerken met geswitchte, gerouteerde en mobiele communicatiestromen. Intelligent beheer van VLANs
Grote, geavanceerde pakket-, cel- en gecombineerde pakket/cel-netwerken zijn gebaat bij de verbeterde functionaliteit van Enterprise VLAN Manager, een applicatie van Transcend NCS die schaalbare, netwerkbrede grip biedt op fysieke en virtuele LAN-topologieën. Met zijn platform-onafhankelijke en web-ondersteunde overzichten van netwerkconnectiviteit toont Enterprise VLAN Manager in een oogopslag de verkeersstromen en logische paden op verschillende niveaus. Centrale overzichten en toolbediening
Transcend NCS is nu volledig geïntegreerd met Transcend Central. Transcend Central ondersteunt webgestuurd beheer en biedt vanaf één locatie overzichten van alle 3Com-apparatuur in het netwerk, op basis van logische groepen. Beheerders kunnen vanuit Trancend Central alle tools activeren die binnen Transcend NCS beschikbaar zijn.

Prijzen en beschikbaarheid
Transcend Network Control Services V5.0 for UNIX is direct leverbaar en kost fl. 19.650,- / Bfr. 358.910,-.

Over 3Com
Met meer dan 200 miljoen gebruikers over de hele wereld heeft 3Com Corporation meer mensen aangesloten op informatiebronnen dan enige andere netwerkleverancier. 3Com levert innovatieve netwerkoplossingen en informatietoegangsproducten voor grote en kleine bedrijven, telecomaanbieders en network service providers, PC-fabrikanten en consumenten. 3Com. More Connected. 3Com onderhoudt websites op www.3com.nl en www.3com.be.

Deel: ' 3Com breidt end-to-end netwerkbeheer uit '
Lees ook