Dit persbericht is 26 april naar u toegestuurd. Helaas waren de prijzen die erin stonden niet juist. Hierbij de aangepaste versie.

Mijn excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Jolanda Bienefelt

3Com komt met Megahertz 10/100 LAN+56K Modem CardBus PC Card

Betrouwbare performance met echte 100 Mbps Ethernet-connectiviteit

Maarssen / Brussel, 26 april 1999 - In antwoord op de vraag naar betrouwbare high-performance connectiviteit van veeleisende mobiele notebook-gebruikers introduceert 3Com de 3Com Megahertz 10/100 LAN+56K Modem CardBus PC Card. De nieuwe modemkaart is een wereldwijde communicatie-oplossing die 3Com's betrouwbare modemprestaties combineert met echte Fast Ethernet-verbindingen voor notebooks met CardBus-interface. Met een marktaandeel dat dubbel zo groot is als dat van de naaste concurrent is 3Com onbetwist 's werelds grootste leverancier van LAN-, modem- en combo-PC Cards (cijfers Cahners In-Stat, Q4 1998).

De 3Com Megahertz 10/100 LAN+56K Modem CardBus PC Card is gebaseerd op de open CardBus-standaard en vormt een oplossing die investeringsbescherming garandeert bij migratie naar 100 Mbps netwerken en die bovendien diverse performance-, verbruiks- en functionele voordelen biedt: 3V laagspanningsvoeding (tegen 5V in conventionele PCMCIA-modules) verlengt de gebruiksduur van de accu en zorgt voor minder warmte-ontwikkeling in notebook-PC's 3Com's exclusieve WorldPort software voor landspecifieke configuratie zorgt voor eenvoudige en betrouwbare verbindingen met telefoniesystemen over de hele wereld DynamicAccess Mobile software biedt één-staps mobiele configuratie en connectiviteit, wat zowel IT-beheerders als gebruikers tijd bespaart 3Com's Parallel Tasking-technologie levert snellere applicatie-performance en lagere CPU-belasting dankzij intelligent gebruik van de nieuwste PCI-bustechnologie Dankzij installatiegemak en gegarandeerde compatibiliteit kloppen gebruikers minder vaak bij de IT-afdeling aan, hetgeen lagere exploitatiekosten betekent

De prestaties worden gemaximaliseerd dankzij de compressiemogelijkheden van processoren die qua niveau vergelijkbaar zijn met de Pentium processor. De 3Com Megahertz 10/100 LAN+56K Modem CardBus PC Card is direct leverbaar voor een adviesprijs van fl. 680,- / Bfr. 12.470,-. Meer informatie over 3Com's mobiele Megahertz connectiviteitsoplossingen is te vinden op www.3com.com/mobile.

Over 3Com
Met meer dan 200 miljoen gebruikers over de hele wereld heeft 3Com Corporation meer mensen aangesloten op informatiebronnen dan enige andere netwerkleverancier. 3Com levert innovatieve netwerkoplossingen en informatietoegangsproducten voor grote en kleine bedrijven, telecomaanbieders en network service providers, PC-fabrikanten en consumenten. 3Com, More Connected. 3Com onderhoudt websites op www.3com.nl en www.3com.be.

Zoekwoorden:

Deel: ' 3Com komt met Megahertz 10/100 LAN+56K Modem CardBus Card '
Lees ook