3Com levert Hewlett-Packard netwerkkaarten en modems


3Com-producten voorgeïnstalleerd in complete PC-lijn van HP

Maarssen / Brussel, 8 januari 1999 -- 3Com en Hewlett-Packard hebben een overeenkomst gesloten waarbij HP in al haar PC-modellen netwerkkaarten en modems van 3Com gaat inbouwen. De overeenkomst betekent een verdere verdieping van de samenwerking tussen beide bedrijven en biedt gebruikers efficiënter desktop/netwerkbeheer en lagere exploitatiekosten van hun desktop-PC's, werkstations en notebooks.

De nieuwe overeenkomst tussen 3Com en HP omvat de volgende punten:

Voorinstallatie van 3Com's Fast EtherLink 10/100 Mbps Desktop Ethernet PCI netwerkkaarten in HP's Vectra en Brio PC-systemen en Kayak werkstations. Voor gebruikers van HP's Omnibook notebooks levert 3Com de Megahertz 10/100 Mbps Cardbus PC Cards met XJACK.

Levering van 3Com netwerkkaarten en modems via assemblage in het distributiekanaal voor HP's PC-gebaseerde Netserver-systemen. Daarnaast is er een nieuw programma voor kanaal-assemblage opgezet waarbij producten met HP/3Com-certificering via de distributiekanalen van beide bedrijven worden geleverd.

Gezamenlijke marketing-initiatieven voor de kleinzakelijke markt met de HP JetDirect OfficeConnect PrintServer, voor probleemloos netwerkprinten in vrijwel elke kleinzakelijke omgeving.

HP is ook toegetreden tot het 3Com Connected programma, een ambitieus initiatief waarmee 3Com gezamenlijke marketinginspanningen ontwikkelt met vooraanstaande PC-fabrikanten, distributeurs en grote resellers. Het 3Com Connected-initiatief is een garantiemerk voor hoogwaardige connectiviteitsproducten die zijn voorgeïnstalleerd in veelverkochte PC's.

Over 3Com
Met meer dan 200 miljoen gebruikers over de hele wereld heeft 3Com Corporation meer mensen aangesloten op informatiebronnen dan enige andere netwerkleverancier. 3Com levert innovatieve netwerkoplossingen en informatietoegangsproducten voor grote en kleine bedrijven, telecomaanbieders en network service providers, PC-fabrikanten en

Deel: ' 3Com levert Hewlett-Packard netwerkkaarten en modems '
Lees ook