3Com Benelux

3Com Nieuws

3Com verdubbelt capaciteit IP-telefonieplatform

Maarssen / Brussel - 27 Juni, 2002 - 3Com heeft de capaciteit van het NBX-platform voor telefonie over IP-netwerken verdubbeld. Daarmee komt het maximale aantal IP-telefoonaansluitingen op 1.500 per vestiging. De capaciteitsuitbreiding kan met eenvoudig te implementeren soft- en hardware upgrades ook aan bestaande NBX-installaties worden toegevoegd.

Het 3Com NBX-platform is bij uitstek geschikt voor spraakcommunicatie over IP-netwerken - zoals internet - binnen organisaties met geografisch verspreide vestigingen. Het platform ondersteunt de recent geïntroduceerde 3Com eXpandable Resilient Networking (XRN) netwerktechnologie, waarmee gecombineerde spraak- en datanetwerken volledig worden geoptimaliseerd. Daarmee blijft Quality of Service (QoS) van zowel bedrijfskritische toepassingen als telefonie op hetzelfde netwerk, op een hoog niveau gewaarborgd.

Met de uitbreiding van de capaciteit van bestaanden en nieuwe NBX-telefoniesystemen onderstreept 3Com opnieuw zijn 'pay-as-you-grow' strategie waarmee bedrijven pas in capaciteit hoeven te investeren als die nodig is, en investeringen uit het verleden altijd gewaarborgd blijven.

De oplossingen voor IP-telefonie van 3Com zijn over de hele wereld verkrijgbaar via de 3Com NBX Voice Authorized Partners.
---

Over 3Com

3Com vereenvoudigt de netwerktoegang tot informatie en services met behulp van gebruiksvriendelijke connectiviteitsoplossingen voor consumenten en bedrijven. Daarnaast levert de onderneming toegangsinfrastructuren en IP-serviceplatforms voor netwerk service providers. 3Com onderhoudt websites op www.3com.be en https://www.3com.com/corpinfo/en_US/pressbox/index.jsp.
---

3Com is een geregistreerd handelsmerk van de 3Com Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke bedrijven die de rechten daartoe bezitten.
---

Perscontact:
Presscom PR and Marketing
Madeleine Kok/Theo Vrugt
Tel: +31(0)30-6051415
Email: l.t.vrugt@inter.nl.net

3Com Benelux
Robert Blaas
Tél. +/31/346-586211
robert_blaas@3com.com

Deel: ' 3Com verdubbelt capaciteit IP-telefonieplatform '
Lees ook