Persbericht 3Com Benelux


3Com verlaagt prijzen Palm organizers

Maarssen / Brussel, 7 oktober 1999 - Palm Computing, een onderneming van 3Com, verlaagt met onmiddellijke ingang de adviesprijzen van haar bekroonde Palm Computing organizers. Palm Computing introduceert daarnaast een set met drie transparante kleurige flipcovers voor de Palm III lijn.

De adviesprijs van de Palm V wordt verlaagd van fl. 1.139,- / Bfr. 21.990,- naar fl. 999,- / Bfr. 18.900,-. De Palm IIIx is straks verkrijgbaar voor fl. 779,- / Bfr. 14.500,- (voorheen fl. 849,- / Bfr. 16.190,-).

"Ons doel is om het gebruik van handheld computers tot de gewoonste zaak van de wereld te maken en iedereen toegang te geven tot het gebruiksgemak van de Palm-producten," verklaarde verklaarde Anne-Marie Bourcier, internationaal marketingdirecteur van Palm Computing. "Om dat te bereiken moeten we onze gebruikers blijven prikkelen met aantrekkelijke accessoires en scherpe prijzen."

Naast de prijsverlaging annonceerde 3Com de Palm Colour Shades kit, een nieuwe accessoireset met drie flipcovers voor de Palm III organizers. De kit bevat drie doorschijnende kunststof hoesjes in lime (limoengroen), blauw en aqua, alsmede drie zwarte bedieningsstiften.

"Als grootste leverancier van handheld organizers voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers houden we nauw voeling met de markt," verklaarde Anne-Marie Bourcier. "Daarbij hebben we vastgesteld dat bij bepaalde groepen gebruikers de behoefte leeft om hun Palm organizer met specifieke accessoires te personaliseren of aan te passen aan bepaalde gebruiksomgevingen. De Palm Colour Shades Kit komt aan die behoefte tegemoet."

Over het Palm Computing-platform
Het Palm Computing-platform is de basis voor de succesvolle Palm V en Palm III(x) connected organizers van 3Com en de handheld producten van 3Com's strategische OEM-partners, waaronder IBM, Franklin Covey, QUALCOMM en Symbol Technologies. De Palm Computing-producten vinden hun toepassing in zowel de consumentenmarkt als de zakelijke omgeving en worden ingezet voor toepassing in onder meer retail, logistiek, gezondheidszorg en productie. Met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren en een aandeel van circa tweederde van de mondiale markt zijn de Palm Computing-producten de meest succesvolle organizers ter wereld en de HotSync-technologie is ook de meest toegepaste synchronisatietechniek. Er zijn inmiddels duizenden applicaties, tools en services voor het Palm Computing-platform beschikbaar en er werken meer dan 18.000 ontwikkelaars aan nieuwe applicaties en hardware-uitbreidingen. Palm heeft een website op www.palm-europe.com.

Deel: ' 3Com verlaagt prijzen Palm organizers '
Lees ook