3D Digital Signage tijdens de ISE in Amsterdam


AMSTERDAM, 20100128 -- Zero Creative zal haar toonaangevende 3D Digital Signage software demonstreren tijdens de ISE beurs komende week in de Amsterdam RAI.

Laat u verbazen door Zero Creative's next-gen 3D displays znder bril met bijbehorende 3D Digital Signage software.

De technologie die Zero Creative presenteert heet "autostereoscopie" en gebruikt hoogwaardige lenticulaire lenzen die op het oorspronkelijke LCD panel zijn aangebracht. Deze lenzen verdelen een beeld in 8 gescheiden kijkhoeken op subpixel niveau, zodat het linker en rechter oog verschillende afbeeldingen zien. De lenticulaire lens is volledig transparant en waarborgt een 100% beeldhelderheid.

Afgelopen zomer introduceerde het bedrijf het eerste realtime 3D Digital Signage (Narrow Casting) systeem ter wereld dat volledig op 3D is gebaseerd. Met deze software, genaamd 3DZignage, is de gebruiker in staat om gemakkelijk 3D advertenties te maken en te publiceren op autostereoscopische beeldschermen, zoals het xyZ 3D Display.

Zero Creative verwacht dit jaar een omzetgroei voor haar xyZ 3D Displays van meer dan 300%. "Iedereen kan zien dat 3D echt van de grond komt in 2010", zei CEO Jean-Pierre van Maasakker, "wij merken de laatste tijd een enorme groei in de vraag naar onze toonaangevende 3D oplossingen."

Het 3DZignage platform zal i.c.m. de xyZ 3D Displays gedemonstreerd worden in Hal 3 op Stand 3A99, tijdens de ISE beurs, die van 2 t/m 4 februari plaatsvindt in de Amsterdam RAI.

Zero Creative is gespecialiseerd in 3D-ervaringen en biedt interactieve realtime 3D Digital Signage aan, genaamd 3DZignage. In lijn hiermee, biedt het media bedrijf ook haar unieke autostereoscopische xyZ 3D Displays, gebaseerd op lenticulaire technologie. Deze LCD schermen leveren een zeer helder en duidelijk 3D-effect, zonder de noodzaak van een speciale 3D-bril. Op het gebied van deze producten is het bedrijf toonaangevend op de wereldmarkt.

www.zerocreative.com


Deel: ' 3D Digital Signage tijdens de ISE in Amsterdam '
Lees ook