3Tac ontvangt eerste TV Nederland MVO Prestatieladder certificaat


Specialist op gebied van lichttechniek geeft invulling aan maatschappelijke verantwoordelijkheid

BEST, 20100916 -- Het eerste TV Nederland MVO Prestatieladder certificaat is behaald door de firma 3Tac. Het certificaat wordt op 30 september door burgemeester van Oss, Dhr. Klitsie en managing director van TV Nederland Dhr. Lex Boon aan Dhr. Huizenga van de firma 3Tac uitgereikt.

De specialist op het gebied van lichttechniek levert al jaren innoverende, creatieve en duurzame oplossingen voor lichtreclame en signing voor haar vaak naamsbekende en prestigieuze klanten.

De organisatie denkt niet alleen mee over duurzame - en dus maatschappelijk verantwoorde - oplossingen voor lichtreclame voor klanten, maar heeft dit ook doorgevoerd in het eigen bedrijf. Zodoende was het certificeren van de MVO Prestatieladder een logische en kleine stap.

De MVO Prestatieladder biedt een objectief beoordelingssysteem waarmee initiatieven op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in kaart kunnen worden gebracht en beoordeeld. Het resultaat hiervan is een certificaat, waarmee richting stakeholders aantoonbaar is dat een organisatie maatschappelijk verantwoord onderneemt.

3Tac is met vlag en wimpel geslaagd in het behalen van niveau 3 van de MVO Prestatieladder.

Firma 3Tac leverde onlangs in opdracht van Gemeente Oss compleet nieuwe gevelverlichting voor het nieuwe pand op. De gebruikte LED-verlichting draagt daarmee bij aan de duurzame nieuwbouw en renovatie van het pand van de gemeente, vanwege het lagere energieverbruik en langere levensduur dan de meeste andere lichtbronnen.

Voor meer informatie gaat u naar: www.tuv.nl en www.3tac.nl


Deel: ' 3Tac ontvangt eerste TV Nederland MVO Prestatieladder certificaat '
Lees ook