BIJL PARTNERS

400 miljoenste Kraslot net gekocht in Rotterdam

400 miljoenste Kraslot in Rotterdam gekocht

Vanmiddag om 16.00 uur is in Rotterdam (Zuidwijk) het 400 miljoenste Kraslot verkocht aan Peter de Jong (33) uit Rotterdam. Hij kocht het kersverse jubileumlot 'Geef me de 5' in de winkel van Cor Lockhorst, Tabac & Gifts Lockhorst, gevestigd aan Asterlo 27 in de havenstad. De totaal verraste krasser ontving uit handen van Tjeerd Veenstra, directeur van De Lotto, een cheque die goed is voor 5 jaar lang iedere week 5 Krasloten. "Eens komt 't, en dat is nu", was de eerste reactie van Peter.

Het 400 miljoenste Kraslot valt samen met het vijfjarig bestaan van De Krasloterij. Dat wordt dan ook gevierd met een traktatie aan Krassers. Verspreid over de ruim 4300 verkooppunten liggen er voor iedereen die op vrijdag 7 mei het nieuwste 'Geef me de 5'-Kraslot koopt, in totaal 200.000 bonbons klaar.

Het jubileumlot, 'Geef me de 5', kost vijf gulden en heeft een oplage van vier miljoen. Uniek aan dit Kraslot is dat er maar liefst vijf spellen gespeeld kunnen worden. De 'Geef me de 5'-Krasloten verschijnen in een oplage van 4 miljoen en de winkans is 1 op 3. In totaal zijn er meer dan 1,3 miljoen geldprijzen beschikbaar met een totale waarde van 9,6 miljoen gulden. Ook bij dit Kraslot zijn er diverse hoofdprijzen te winnen. Dit keer van maar liefst een half miljoen gulden! Het 'Geef me de 5'-Kraslot is het 37ste Kraslot dat de jarige Krasloterij op de markt brengt. Kras van Fortuin, Klavertje 4, Mega Kerst Krassen waren eerdere successen. Het meest succesvolle lot in vijf jaar krassen was Flappenkrassen.

////

Zoekwoorden:

Deel: ' 400 miljoenste Kraslot verkocht in Rotterdam '
Lees ook