Gemeente Haarlem
Grote Markt 2
Postbus 511
2003 PB Haarlem
Tel. 023-511 3000

15 mei 2002
Frank Gorter
023-5115727
63/2002
Gemeente Haarlem, sector Maatschappelijke Ontwikkeling

Persbericht

Datum
Informatie bij
Telefoon
Nummer

45e Mars der Muzikanten
9 juni 2002, 13.30 uur Grote Markt Haarlem

Al ruim vier decennia lang is de Mars der Muzikanten het hoogtepunt van het jaar voor alle Haarlemse beoefenaren en liefhebbers van de z.g. Hafabra (harmonie, fanfare en brassband) muziek. Ook dit jaar zullen de Haarlemse harmonie-orkesten, drumfanfares en majorettekorpsen er weer alles aan doen om zich, zowel muzikaal als qua show, op hun allerbest aan het publiek te presenteren. Vanaf 13.30 uur zullen zo'n 500 muzikanten en majorettes, verdeeld over 6 korpsen hun optredens verzorgen. Elk korps treedt ca. 15 minuten op met een muzikale show, mars of concert. De deelnemende korpsen zijn al jaren vaste gast bij de Mars. Maar vanzelfsprekend presenteren de DAVO-Band Haarlem, Marching & Cycling Band HHK, Drumband DMV (het Haarlemse korps voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten), Jong Damiate Haarlem, West Coast Sound en de Damiate Band Haarlem deze middag weer veel nieuw repertoire en veelal ook een nieuw showprogramma. Tussen de optredens van de muziekkorpsen door zullen optredens worden verzorgd door de saz-groep (Turkse luit) van Kervan Volksdansvereniging en de City Project Haarlem Steelband.

Zoals altijd kan het publiek bij de 45e Mars der Muzikanten weer een ca. 3 uur durende, wervelende show verwachten, die zal worden afgesloten met een gezamenlijk optreden van alle deelnemende korpsen.

Kaarten voor zitplaatsen zijn vanaf 27 mei gratis te verkrijgen bij het VVV Zuid-Kennemerland, Stationsplein 1, Haarlem.

Deel: ' 45e Mars der Muzikanten in Haarlem '
Lees ook