TELL-ME

47 Primafoons worden Tell-Me

Breukelen, 25 juni 2002 - Retail Development Company (RDC) neemt per 1 september 47 Primafoon winkels over van KPN. De winkels krijgen de nieuwe de naam Tell-Me en worden omgebouwd van traditionele telecom winkels naar een formule die zich richt op connectivity. Het assortiment van de 47 winkels omvat naast mobiele telefoons en bijbehorende services ook digitale camera's, PDA's, DVD's, computers en randapparatuur.

Vandaag sloot RDC een contract met KPN voor de overname van 37 Primafoon winkels die in handen zijn van franchisenemers. Daarnaast gaan ook de 10 eigen Primafoons van KPN over naar de nieuwe formule. De medewerkers van de overgenomen Primafoons treden in dienst bij Tell-Me. De leiding van de winkelketen is in handen van Sjeer Mestrom, voormalig directeur consumentenmarkt bij KPN Telecom en de afgelopen jaren zelfstandig ondernemer.

Mestrom: 'We ontwikkelden een geheel nieuw concept in de telecommunicatie branche, dat zich volledig richt op connectivity. De mogelijkheden voor het koppelen van communicatiemiddelen zijn vandaag de dag eindeloos; het gaat in onze winkels dus niet om de losse producten, maar we laten vooral werkende oplossingen zien, slimme combinaties van apparatuur. Bovendien komen we ook met beveiligingsapparatuur, groene stroom en in de toekomst met nog veel meer. Wij zullen ons daarnaast vooral onderscheiden door onze service. Zo komen we bij de mensen thuis de nieuwe PC aansluiten, de software installeren en de oude bestanden overzetten.'

Over RDC
RDC is een snel groeiende retailorganisatie die naast Tell-Me op dit moment twee winkelformules exploiteert: Plantage Boekhandel (21 winkels in eigen beheer) en The Read Shop (80 winkels in franchise). Na de start met de eerste 47 winkels per 1 september aanstaande wil RDC de Tell-Me winkelketen in 3 tot 5 jaar uitbouwen naar een aantal van in totaal 100 winkels.

Zoekwoorden:

Deel: ' 47 Primafoons worden Tell-Me '
Lees ook