Ingezonden persbericht


Persbericht

Hoofddorp, 29 januari 2002

4MBO België verder als BAS Computers

Met onmiddellijke ingang gaat 4MBO België verder onder de naam BAS Computers. De aansluiting bij de succesvolle Nederlandse distributeur, werd vanmiddag bekend gemaakt door het management van 4MBO België en BAS Computers.

Wij sluiten hiermee een roerige periode af en beginnen vol vertrouwen aan een nieuw hoofdstuk! vertelt Michael Torfs, Managing Director bij BAS Computers België. Door de aansluiting bij BAS Computers, kunnen wij onze klanten de voordelen bieden die zij verdienen. De klant staat centraal en dat merk je! BAS Computers heeft in Nederland bewezen dat dit één van hun sterke punten is. Je kunt als klant rekenen op een optimale service, kredietfaciliteiten, snelle retour afhandeling en product- en marktinformatie. Bovendien hanteert BAS Computers een marketing georiënteerde aanpak. Onze klanten zullen dus op een positieve wijze de gevolgen van deze verandering ondervinden.

Het management van 4MBO heeft vandaag aan al haar medewerkers laten weten verder te gaan onder de naam BAS Computers. Ook door de medewerkers werd enthousiast op deze verandering gereageerd. aldus Steven Bakker, Managing Director bij BAS Computers. De huidige Account Managers zullen nu met veel meer sales en marketing instrumenten de klanten op hun wenken kunnen bedienen. Het assortiment van BAS Computers België zal op een aantal gebieden worden aangepast. BAS Computers België zal op korte termijn enkele kwaliteitsmerken aan haar assortiment toevoegen zoals AOpen, Apacer, ASUS, Creative, Edimax en Pine/XFX. Deze merken hebben in Nederland al een sterke positie opgebouwd en ik vertrouw erop dat dit in België ook het geval wordt.

Einde Persbericht

Over BAS Computers:
BAS Computers is als distributeur van computers en hardware-componenten een gevestigde naam in de computerbranche. In de afgelopen zeven jaar is BAS Computers uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 80 medewerkers, waar de klant altijd centraal staat. Naast de 'one-stop-shopping' filosofie en het uitgebreide assortiment van hedendaagse topmerken, biedt BAS haar resellers meer dan een standaardpakket. Behalve voorraad, logistiek, kredietfaciliteiten, snelle rma afhandeling, product- en marktinformatie, biedt BAS ook persoonlijk contact. De ervaren Account Managers staan dag en nacht klaar om alle vragen te beantwoorden en mee te denken om kansen voor resellers optimaal te benutten en te verzilveren. In 2002 werd BAS Computers door het Nederlandse vakblad Digitailing uitgeroepen tot ICT distributeur van het jaar.

Meer informatie over dit persbericht:
BAS Computers
Peter Waltman
t: +31 (0) 23 556 09 04
f: +31 (0) 23 556 09 05
m: +31 (0) 651 41 26 98
e: p.waltman@bascomputers.nl

Met vriendelijke groet,
BAS Computers

Peter Waltman
Purchase/Marketing Manager

Tel. 023 556 09 04
Fax: 023 556 09 05
Email: p.waltman@bascomputers.nl
www.bascomputers.nl

Deel: ' 4MBO België verder als BAS Computers '
Lees ook