Gemeente Emmen


---

Persbericht: 700 Boeketten , 24 mei 2002

700 Boeketten voor bewoners en winkeliers in en rond De Weiert Gemeente Emmen geeft ter gelegenheid van de officiële opening een bloemetje

Op donderdagochtend 23 mei worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur, ruim 700 boeketten uitgedeeld aan de bewoners en winkeliers in en rond De Weiert. Ook alle bewoners van woon- en zorgcentrum Holdert krijgen een boeket aangeboden. Alle bloemisten in Emmen Centrum werken mee, aan het maken van de boeketten. De bloemen in de gemeentekleur rood, worden rondgebracht door gelegenheidsbezorgers en bezorgsters die allen in hun eindexamenperiode zitten.

Bedanken
Mevrouw J. Hoogland-Foppen, wethouder gemeente Emmen, maakt namens de gemeente Emmen dit gebaar. Als blijk van erkentelijkheid voor de prettige samenwerking en het geduld dat winkeliers en bewoners hebben opgebracht tijdens de bouw- en verbouwperiode van De Weiert.

Gezamenlijk project bloemisten centrum
Acht bloemisten uit Emmen Centrum werken mee aan het binden van de ruim 700 boeketten. De bloemisten zijn: De Bloemendoos, Nita, De Bloemenhut, Four Seasons, Willem Jager, Tuinkamer, Bloemen Cees en Rosies Bloemenservice.


---


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2002 Gemeente Emmen

Deel: ' 700 Boeketten voor bewoners en winkeliers De Weiert in Emmen '
Lees ook