Politiebericht Boxtel 14-08-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

MAN OVERVALLEN IN ZIJN WONING, Vught

Dinsdagmorgen is een 72-jarige man in zijn woning aan de Karel Doormanstraat in Vught overvallen en beroofd. Rond 07.00 uur werd er bij zijn woning aangebeld door man met een bromfiets die zei stukken te hebben. Het slachtoffer heeft de man in zijn woning gelaten. Direct in de woning bedreigde de man het slachtoffer met een mes en kwam een twee man de woning binnen. Alle kamers van de woning werden doorzocht en het slachtoffer werd onder bedreiging van het mes gedwongen het geld uit zijn portemonnee af te geven. De twee mannen hebben via de achterdeur de woning van het slachtoffer verlaten. En wisten te ontkomen met een gering geldbedrag en enkele persoonlijke spullen van het slachtoffer De twee overvallers waren mannen tussen de 20 en 25 jaar, vermoedelijk buitenlanders met een getinte huid. Een van de overvallers was ongeveer 1.60 meter lang, met zwart licht krullend haar. Hij droeg een zwarte jas, blauwe broek, lichte schoenen en een baseballpet. De andere overvaller was 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij was hetzelfde gekleed als de andere overvaller, echter zonder baseballpet.

De politie is op zoek naar getuigen die dinsdagmorgen tussen 06.30 en 07.30 uur iets hebben gezien in de omgeving van de Karel Doormanstraat in Vught. Ook getuigen die reeds contact hebben gehad met de politie worden verzocht opnieuw contact op te nemen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

SNELHEIDSCONTROLE

Maandagavond is snelheidscontrole gehouden op de Heusdensebaan in Haaren. Er werden 366 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 63 te hard reden. De hoogste snelheid was 94 km/u. (toegestane snelheid 60 km/u) Op de Theerestraat in sint Michielsgestel werden maandagavond 32 van de 230 gecontroleerde voertuigen bekeurd. De hoogste snelheid hier was 83 km/u. (toegestane snelheid 50 km/u) Op de Rijksweg N65 onder Vught zijn maandagavond 21 van de 196 gecontroleerde voertuigen bekeurd. De hoogste snelheid was 115 km/u. (toegestaan 80 km/u)

GLAASJE OP, Vught

In de nacht van maandag op dinsdag is een 53-jarige man uit Vught bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaat op de Grobbend Kooiweg in Vught.

Deel: ' 72-Jarige Vughtenaar overvallen door twee mannen met mes '
Lees ook