7Solutions Best Presterende Werkgever in Meet- en regeltechniekbranche


7Solutions BV Best Presterende Werkgever bij Arbeidsmarkt TV

ROTTERDAM, 20160627 -- 7Solutions BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever 2016 in de Meet- en regeltechniekbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘7Solutions weet zijn brede knowhow uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het wordt algemeen als een van de beste en meest vooruitstrevende bedrijven op zijn gebied gezien.’

7Solutions B.V. richt zich op het leveren van gasdetectie op maat, voor gasmeetproblemen in de breedste zin van het woord. De onderneming levert een zeer ruim assortiment gasdetectietoestellen en accessoires, waaronder draagbare toestellen voor de persoonlijke veiligheid, stationaire meetkoppen, gasdetectiebuisjes, gaslekzoekers, alcoholtesters, maar ook kalibratiegasflessen en een Reparatie/Kalibratie Service. 7Solutions BV, opgericht in 2009, is gevestigd in Capelle a/d IJssel maar is internationaal actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in 7Solutions BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij 7Solutions, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Vertrouwen, verantwoordelijkheid en drive
De jury prijst met name het gerichte aannamebeleid en het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die de organisatie haar medewerkers geeft, en die voor een zeer laag personeelsverloop en ziekteverzuim (onder de 1%) zorgdragen. ‘We are in the business to keep people happy is een veelzeggende quote uit deze organisatie’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Dit is een bedrijf waar je graag wilt werken. In totaal zijn er 57 medewerkers vast in dienst en is er een flexibele schil van circa 15 zzp’ers. De organisatie is plat opgezet zonder middenmanagement. Het aannamebeleid van nieuwe medewerkers is primair gericht op mens en mentaliteit; kennis en kunde zijn van secundair belang. ‘Je bent aangenomen en dan gaan we eens kijken wat je gaat doen’, is het devies. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en drive zijn daarmee de speerpunten van het HR-beleid.’

De basis in het bedrijf is dat iedereen zijn eigen broek ophoudt. Daar staat tegenover dat niemand een laptop krijgt, want de directeur wil niet dat men te veel overwerkt. Werken doe je op kantoor en thuis ben je bij je gezin, is zijn standpunt. Omdat hij een gepassioneerde auto- en motorliefhebber is – en veel van zijn medewerkers ook – zijn er in de garage van het bedrijfspand nota bene voorzieningen getroffen waar men aan privéauto’s en motoren kan werken.

‘Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. Kortom, de terechte winnaar van de award voor Best Presterende Werkgever in deze branche!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.7solutions.nl

Over Arbeidsmarkt TV
Arbeidsmarkt TV is het eerste multimediale platform met een eigen televisieprogramma, online recruitment portal en social media-inzet om werkgevers en werkzoekenden te verbinden, te inspireren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Arbeidsmarkt TV vloeit voort uit de missie van het Nationaal Business Succes Award Instituut (NBSA). Het NBSA richt zich met zijn activiteiten op duiding van succesfactoren, kennis over succes delen en het eren van succesvolle bedrijven. Het NBSA organiseert daartoe sinds 2011 onder meer de grootste ondernemersprijs van Nederland, met een hoofdprijs van 100.000 euro. Deze werd voor de editie 2015 uitgereikt door Jan Peter Balkenende.

Werkgevers die in Arbeidsmarkt TV deelnemen, zijn voor editie 2016 door de onderzoekscommissie van het NBSA genomineerd voor de categorie Beste Werkgever 2016 in hun specifieke branche. Aan deze categorie is voor de winnaar een geldprijs van 10.000 euro verbonden.


Deel: ' 7Solutions Best Presterende Werkgever in Meet- en regeltechniekbranche '
Lees ook