8.888ste inschrijving voor Lyceo Examentraining


Nieuw record bij Lyceo Examentraining. 8.888ste inschrijving in laatste week maart

DELFT, ELBURG, 20120404 -- Deze week werd Marc Cleijsen, Havo leerling van het Nuborgh college uit Elburg op zijn school verrast met een examenvlag en een cheque voor een gratis examentraining. Marc is de 8.888ste inschrijver voor een examentraining van Lyceo. Een nieuw record bij deze grootste aanbieder van Nederland.

Samen met Noordhoff Uitgevers richt Lyceo zich met succes op de volle breedte van de eindexamenmarkt. Voor alle vakken en voor alle leerlingen van Mavo tot VWO. Er zijn 1, 2 en 3 daagse trainingen die op meer dan 10 locaties in het land worden gegeven. 

Lyceo is de enige aanbieder van examentrainingen die werkt met eigen, zorgvuldig samengesteld lesmateriaal dat leerlingen ook mee krijgen en dus veel verder gaat dan alleen het oefenen van oude examens. En met resultaat, zoals de enorme groei van de inschrijvingen dit jaar laat zien.

Marc heeft zich ingeschreven in Amersfoort: “Eigenlijk heeft mijn moeder dat gedaan, die heeft het allemaal uitgezocht. In Amersfoort ga ik een 1-daagse training Nederlands volgen”. Na zijn examen gaat Marc een jaar lang hard werken aan Engels, want daarna wil hij naar de hogere hotelschool. “Nu eerst nog even slagen voor de Havo, tot mei nog flink bikkelen, maar daarna kan de vlag uit!”

Inschrijven kan nog tot vlak voor de examens op www.lyceo.nl

Over Lyceo
Lyceo organiseert samen met Noordhoff Uitgevers examentrainingen en huiswerkbegeleiding door het hele land. Dit gebeurt in samenwerking met o.a. de TU Delft, Vrije Universiteit Amsterdam en Fontys Lerarenopleiding Tilburg. Inmiddels werken bij het instituut vijftien vaste medewerkers en ruim 1.000 opgeleide parttime begeleiders. Dit jaar hebben al ruim 8.888 middelbare scholieren en 60 scholen zich aangemeld voor een examentraining van Lyceo. De missie van Lyceo is om examentrainingen en huiswerkbegeleiding toegankelijk te maken voor iedere scholier. Dit gebeurt door samen te werken met universiteiten, hogescholen en middelbare scholen en door vernieuwend te zijn in het aanbieden van begeleiding.


Deel: ' 8.888ste inschrijving voor Lyceo Examentraining '
Lees ook