A de Jong Groep wint Rotterdamse Ondernemersprijs 2009


ROTTERDAM, 20100309 -- De A. de Jong Groep (www.dejong.nl) is de winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2009. Directeur Albert de Jong geeft samen met zijn medewerkers op innovatieve en milieubewuste wijze invulling aan het thema `betekenisvol ondernemen', aldus het jury-rapport.

Tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 8 maart in het Beurs-WTC Rotterdam ontving directeur Albert de Jong een cheque van vijftienduizend euro en een prachtige trofee uit handen van de winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2008, Walter Peteri van het bedrijf Quooker.

De jury onderbouwt haar beslissing met het volgende commentaar: "De A. de Jong Groep is een familiebedrijf dat begonnen is als scheepswerf/rederij en dat is uitgegroeid tot een wereldwijde speler met 133 jaar ervaring. Het bedrijf bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen die elk specifieke kennis bezitten op het gebied van (de installatie van) koude- en warmtetechniek. Innovaties in nichemarkten staan hierbij centraal. Volgens de jury van de Rotterdamse Ondernemersprijs staat de A. de Jong Groep voor `milieubewuste groei, het koesteren van oude waarden met visie op de toekomst en vult het een belangrijke functie in haar omgeving door vbmo'ers te stimuleren de techniek in te gaan. Kortom: een onderneming waar Rotterdam (en Nederland) trots op mag zijn!"

De overige genomineerde bedrijven waren EclipseIT en MDG Techniek Holland B.V., beiden uit Capelle aan den IJssel.

A. de Jong Groep


Deel: ' A de Jong Groep wint Rotterdamse Ondernemersprijs 2009 '
Lees ook