A House of Happiness lanceert webshop voor gordijnen


LEEUWARDEN, 20130218 -- Het gordijnenmerk ‘A House of Happiness’ lanceert haar nieuwe website www.ahouseofhappiness.com, inclusief webshop. Op de site is de volledige collectie van het gordijnenmerk te bekijken. Met de webshop speelt ‘A House of Happiness’ in op de toenemende vraag naar het online kopen van gordijnen. Het merk werkt hierbij nauw samen met haar winkeliers zodat klanten altijd specialisten in kunnen schakelen, bijvoorbeeld voor het opmeten van gordijnen thuis en voor advies.

Gordijnen worden nu nog met name in fysieke winkels gekocht, maar dit verschuift steeds meer naar aankopen via het web. ‘A House of Happiness’ haakt in op deze trend. Uniek van de shop is de nauwe samenwerking met de ruim duizend winkeliers die het merk verkopen.
‘A House of Happiness’ is het merklabel van Vriesco International Fabrics, de grootste gordijnenfabrikant van Europa.

Online bestellen
De nieuwe website bevat handige informatie die nodig is bij het kiezen van gordijnen. Zo wordt er ingegaan op de verschillende soorten stoffen met tips over het onderhoud ervan. Maar ook wordt uiteengezet welke kleuren en dessins het beste passen bij welk interieur. Verder is er een instructiefilm over het opmeten van gordijnen en maken foto’s duidelijk hoe het gekozen gordijn er met plooi of juist met een ring uitziet.

Het bestellen van de raambekleding is eenvoudig en gaat in drie stappen:
1.    Kies je stof
2.    Creëer je gordijn
3.    Kies je dealer om de gordijnen op te halen
Bij iedere stap kan de hulp van een specialist worden ingeschakeld. Alle stoffen staan overzichtelijk in een galerij op de website weergegeven. Ook kunnen voorbeelden van de stoffen, in de vorm van een knipstaal, worden opgevraagd.

Inspirerend
Om nieuwe ideeën op te doen staat op de website informatie over de nieuwste gordijnentrends, de collecties van het merk en foto’s van ingerichte huizen. A House Of Happiness biedt klanten nu ook de mogelijkheid om de showrooms te bezoeken, waar 1000m2 inspiratie te vinden is. De showrooms staan in Leeuwarden, Waddinxveen, Deventer en Eindhoven. Iedere vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur zijn klanten welkom en staan er specialisten klaar voor advies en hulp.

Over A House of Happiness
Het gordijnen- en decoratielabel  ‘A House of Happiness’ valt onder de overkoepelende organisatie Vriesco International Fabrics. Zij leveren hun label aan meer dan 40 landen wereldwijd. De vier collecties met ruim 1500 dessins van ‘A House of Happiness’ zijn via woningtextielspeciaalzaken en decoratiespecialisten te verkrijgen. De collectie is geheel te zien in één van de vier showrooms in Nederland. Vriesco International Fabrics heeft meer dan 60 jaar ervaring in op maat gemaakte gordijnen en levert full service: van eigen ontwerp en productontwikkeling in het eigen atelier tot aan de levering van op maat gemaakte gordijnen. ‘A House of Happiness’ telt 130 medewerkers en is tevens gevestigd in Antwerpen.
Voor meer informatie over de collecties van ‘A House of Happiness’: www.ahouseofhappiness.com of www.vriesco.comDeel: ' A House of Happiness lanceert webshop voor gordijnen '
Lees ook