Ingezonden persbericht

Zoetermeer, 6 mei 2002

Aan de redactie economie

Persuitnodiging

Aanbieding rapport over trage BTW-teruggave aan Eurocommissaris Bolkestein

De wegvervoerorganisatie Transport en Logistiek Nederland biedt samen met CDA-Europarlementariër Karla Peijs, woordvoerder verkeer en vervoer, op woensdag 8 mei het rapport 'Boter bij de Vis' aan Eurocommissaris F. Bolkestein (interne markt) aan. Aanleiding is de al jaren slepende problematiek rond de terugvorderbare BTW door het Europese bedrijfsleven. Met name transportbedrijven zijn hier de dupe van. Met het rapport wil Transport en Logistiek Nederland aandacht vragen voor de omvang van dit stuwmeer aan gelden en tevens oplossingen aandragen. U bent van harte uitgenodigd bij de aanbieding aanwezig te zijn.

Tijd: woensdag 8 mei om 9.45 uur Locatie: Europese Commissie in Brussel Cortenberghlaan 107 6e verdieping, bureau 28.

Na de overhandiging is er gelegenheid om door te praten met de heer Bolkestein, mevrouw Peijs en de makers van het rapport. Het rapport en een begeleidend persbericht is dinsdag 7 mei onder embargo beschikbaar, zowel in Brussel als Zoetermeer .

Bel voor meer informatie:
Transport en Logistiek Nederland, kantoor Brussel, Henk A. Kramer, 00.32.2.230.9317 Transport en Logistiek Nederland, hoofdkantoor in Zoetermeer, Clarisse Buma, 079-3636115, 06-51806340. EVP-fractie in het Europees Parlement, Eduard Slootweg, 00.32.2284.2230

Deel: ' Aanbieding rapport over trage BTW-teruggave aan Eurocommissaris Bolk.. '
Lees ook