Feyenoord


14-09-2001 | 14:41
ZATERDAG 18.30 UUR: FEYENOORD TV
Feyenoord TV, dat zaterdagavond half zeven op RTL5 wordt uitgezonden en de volgende zondagmiddag wordt herhaald, analyseert samen met Igor Korneev de kracht van de komende Champions League-tegenstander Spartak Moskou. Feyenoord is namelijk in hoge mate afhankelijk van de kennis van Korneev van het Russische voetbal, omdat de technische staf door de afgelasting van Sparta Praag-Spartak Moskou de tegenstander niet heeft kunnen bespioneren.

Ook Bert van Marwijk komt uitgebreid aan het woord. De trainer van Feyenoord heeft zo zn zorgen over de komende wedstrijd tegen De Graafschap (zaterdagavond) en vooral over de reis naar Moskou, die vanwege de situatie in Amerika door nervositeit is omgeven.

Verder in het programma een portret van de oud-Feyenoordtrainers Rinus Israel en Lex Schoenmakers, die momenteel beiden werkzaam zijn bij ADO Den Haag. Ook zij praten over Feyenoord in de Champions League. Tenslotte in de rubriek 'Hoe is het Met' oud-spits John van Loen en het kippenvelmoment komt van de gebroeders Pieter en Luc Lutz.

Deel: ' Aandacht Championsleague op Feyenoord tv '
Lees ook