EUROPOINT BV

Aandacht voor rail en tunnel systemen tijdens Intertraffic

Speciale aandacht voor rail- en tunnel verkeerssystemen tijdens Intertraffic

Zeist, 24 juli 2001
Rail & Traffic en Tunnel & Traffic zijn twee internationale congressen die op dinsdag
16 en woensdag 17 april 2002 georganiseerd worden in Amsterdam RAI. Deze congressen, met daaraan verbonden een trade show (15 t/m 18 april 2002), zijn gekoppeld aan Intertraffic, s werelds belangrijkste internationale evenement in de verkeers- en vervoersinfrastructuur sector. De organisatie heeft ervoor gekozen deze congressen gelijktijdig met de 16e editie van Intertraffic te laten plaatsvinden om een maximale kennisuitwisseling tussen nationale en internationale experts in de rail en tunnel branches mogelijk te maken. Gedurende twee dagen staan rail- en tunnel verkeerssystemen in de schijnwerpers tijdens de respectievelijke congressen. Beide congressen richten zich daarbij met name op verkeers- en vervoerstechnische aspecten. Daarnaast tonen gedurende de vier beursdagen exposanten uit deze branches hun producten en diensten op het zogenoemde Rail & Tunnel Square.

Intertraffic
Van 15 tot en met 18 april 2002 zal Amsterdam RAI het trefpunt zijn van bedrijven die zich bezighouden met verkeers- en vervoersinfrastructuur. Deze vakbeurs voor ontwerp, beheer en onderhoud van verkeers- en vervoersinfrastructuur is gestaag uitgegroeid tot het belangrijkste internationale evenement in deze sector. Meer dan 600 exposanten zullen een uitgebreid aanbod van producten en diensten op het gebied van verkeer en vervoer tonen aan, naar verwachting, 25.000 bezoekers vanuit de hele wereld.

Rail & Tunnel Square, 15 t/m 18 april 2002
Buiten het algemene expositieprogramma wordt er speciale aandacht geschonken aan rail- en tunnel verkeerssystemen. Op de beursvloer komt van 15 t/m 18 april 2002 een speciaal plein voor exposanten die actief zijn in de rail- en tunneltechnologie, het zogenaamde Rail & Tunnel Square. Bedrijven met producten en diensten op het gebied van signalering, advies, softwaresystemen, veiligheid, light rail, tunnelinstallaties, enz. staan hier centraal en overzichtelijk bij elkaar voor een geïnteresseerd vakpubliek. Bijna eenderde van het beschikbare beursoppervlak van dit Square is reeds verhuurd.

De congressen
Geïnteresseerden kunnen een beursbezoek combineren met het bijwonen van het Rail & Traffic congres en/of het Tunnel & Traffic congres, al naar gelang hun belangstelling. Gezien het internationale vakpubliek dat Intertraffic bezoekt zijn deze congressen een uitgelezen kans voor experts in de verkeers- en vervoersbranche om met binnen- en buitenlandse collegas van gedachten te wisselen.

Rail & Traffic, 16 & 17 april 2002
Het congres Rail & Traffic vindt plaats op 16 en 17 april 2002. Een internationale adviescommissie, onder leiding van Prof. Dr. Ir. C. Esveld van TU Delft, staat garant voor een kwalitatief goed programma. In deze commissie zijn onder andere de volgende organisaties vertegenwoordigd: TU Delft, Haagse Tram Maatschappij (HTM), het Europese Union Internationale des Transporte Publics (UITP), Foundation for the Urban Environment uit België, Universidad Politecnica de Catalunya uit Spanje en het metrobedrijf van Sao Paulo uit Brazilië. Onderwerpen die op de eerste dag van het congres aan de orde komen zijn rail transport policy, cost charging for track usage en magnetic levitation. De tweede dag staat in het teken van intelligent rail transport systems en light rail systems. De voertaal tijdens het congres is Engels.

Tunnel & Traffic, 16 & 17 april 2002
Het congresprogramma van Tunnel & Traffic omvat op 16 en 17 april twee middagprogrammas. Hiermee geeft de organisatie geïnteresseerden de gelegenheid op één dag een bezoek aan de vakbeurs te combineren met het bijwonen van het congres. Ook hier zorgt een internationale adviescommissie voor een interessant congresprogramma. Het Centrum Ondergronds Bouwen (COB), de autoriteit in Nederland op het gebied van tunnelbouw en ondergronds bouwen, zal nauw betrokken zijn bij het samenstellen van het programma. Het programma richt zich met name op het gebruik en onderhoud van tunnels. Gerenommeerde nationale en internationale sprekers zullen zich uitspreken over onder andere de volgende onderwerpen: operations and maintenance, traffic flow optimisation en tunnel safety. Ook van dit congres is de voertaal Engels.

Deelname
Inschrijving voor het Rail & Traffic congres is mogelijk voor één of twee dagen. Het deelnamebedrag voor één dag is Euro 445; voor twee dagen is Euro 795 verschuldigd. De deelnameprijzen voor het Tunnel & Traffic congres zijn respectievelijk Euro 295 voor één middag en Euro 545 voor twee middagen. De deelnamebedragen geven toegang tot het congres, lunches, koffiepauzes, cocktailreceptie, congres proceedings inclusief een CD-Rom en toegang tot het Rail & Tunnel Square en het overige deel van de Intertraffic vakbeurs. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Aanmelden
Nadere informatie is beschikbaar via www.europoint-bv.com. Geïnteresseerden in deelname aan één of beide congressen of deelname als exposant op het Rail & Tunnel Square kunnen hun belangstelling kenbaar maken via info@europoint-bv.com. Daarnaast worden eind dit jaar de volledige congresprogrammas verspreid met het bijbehorende registratieformulier.

Noot aan de redactie:
Indien u interesse heeft één of beide congressen gratis bij te wonen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan de organisatie kenbaar te maken. Graag ontvangen wij daarbij ook een kopie van uw perskaart. Tevens verzoeken wij u hierbij vriendelijk dit evenement op te nemen in de eventuele evenementenkalender in uw vakblad.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Europoint b.v.
Danielle de Bruijn of Sandra van Beek
Postbus 822
3700 AV Zeist
Tel.: 030 6933 489 / Fax: 030 6917 394
E-mail: ddebruijn@europoint-bv.com / svanbeek@europoint-bv.com Web: www.europoint-bv.com

24 jul 01 17:05

Deel: ' Aandacht voor rail en tunnel systemen tijdens Intertraffic '
Lees ook