Aangepaste tuin voor rolstoelgebruikers


Drempels op een mooie manier overbruggen

OUDENBOSCH, 20071119 -- Wekelijks is op SBS6 het tuinprogramma `De Tuinruimers' te zien. In de uitzending van zaterdag 24 november aanstaande is tussen 17:00 en 18:00 uur te zien hoe tuinman Rob Verlinden in de buurt van Nijmegen een tuin geschikt maakt voor een rolstoelgebruiker en zijn vrouw. Een van de randvoorwaarden van de tuin is de toegankelijkheid. Door bij de voor-, achter- en schuurdeur te werken met een op maat gemaakte gekleurde oprijdplaat wordt de tuin op een stijlvolle manier toegankelijk zonder afbreuk te doen aan de beoogde sfeer.

Toegankelijkheidsverbeteringen
ERGO-BIS onderscheidt zich door haar oprijdplaten in kleur naar wens van de gebruiker te leveren. Als basis voor de producten worden geperforeerde stalen profielen gebruikt. Nadat deze verzinkt zijn, worden ze voorzien van een gekleurde laklaag. De laklaag bestaat uit een duurzame en milieuvriendelijke poedercoating.

ERGO-BIS is een activiteit van de Euro-Bis Groep in Oudenbosch, Noord-Brabant. Kijk voor meer informatie op www.ontoegankelijk.nl .


Deel: ' Aangepaste tuin voor rolstoelgebruikers in 'De Tuinruimers' '
Lees ook