Aangeraakt door Liefde, Caf Chantant met Carmen Sars en Stefan Stasse


Soep met Diepgang

AMSTERDAM, 20100313 -- Muziekvrouw Carmen Sars en radioman Stefan Stasse zetten op dinsdag 16, 23, 30 maart en 6 april een zinnenprikkelende theatershow neer in Theater En Pluche in Amsterdam. Carmen's liedjes vormen de rode draad van het programma, er worden tongstrelende hapjes en wijn geserveerd, Stefan verbindt het geheel met citaten van uiteenlopende dichters en denkers.

Piano: Edwin Schimscheimer.
Speciale gast: Joop Braakhekke.
Wisselende gastsolisten: trompettist Ruud Breuls, saxofonist Jan Kooper, Thijs van Leer, gitarist Peter Tiehuis, violist Erno Olah, saxofonist Tom Beek ea.
Voorproefje en reserveringen via aangeraaktdoorliefde@xs4all.nl

Met veel genoegen bieden we u hierbij het recept aan van een amoureus, muzikaal en culinair theaterprogramma: AANGERAAKT DOOR LIEFDE. In dit spel der zinnen wordt jazzy/bluesy muziek afgewisseld met de goddelijke oesterkus, teksten van grote denkers en soep met diepgang. De rode draad wordt gevormd door de liedjes van singer songwriter Carmen Sars. Acteur/tekstperformer Stefan Stasse verbindt het geheel met gedichten en citaten uit het werk van uiteenlopende dichters en denkers als Fernando Passoa, Erich Fromm, Ingrid Jonker, Ramses Shaffy en Michael Mc Clure.

AANGERAAKT DOOR LIEFDE

Recept

Men neme
1 singer-songwriter (muziekvrouw Carmen Sars)
1 tekstperformer (radioman Stefan Stasse)
1 pianist (Edwin Schimscheimer)
1 levensgenieter (Joop Braakhekke)
1 mooie ruimte (Theater en Pluche, Amsterdam)

Voeg toe
Wisselende gastsolisten (trompettist Ruud Breuls, saxofonist Jan Kooper, gitarist Peter Tiehuis, Thijs van Leer, violist Erno Olah, saxofonist Tom Beek ea),
enkele verleidelijke gerechtjes en
tongstrelende wijn.

Belangrijk
Reserveer een avond (di 16, 23, 30 maart of di 6 april) en een kaartje (35 euro) via aangeraaktdoorliefde@xs4all.nl
Desgewenst kan er vanaf 18.00 worden gegeten/gedronken in Streetfoodbar En Pluche of in restaurant Le Garage.
Dinerreservering 020 6791766 ovv van aangeraaktdoorliefde.

Tenslotte
Ga lekker zitten (20.30) en laat u aanraken door liefde in al zijn verschijningsvormen


De eerste 4 afleveringen van aangeraakt door liefde worden gespeeld in Theater en Pluche in Amsterdam. Naast wisselende topmusici is dan Joop Braakhekke een bijzondere gast. Later dit jaar gaat de voorstelling het land in.

Genteresseerd in een voorproefje?

Dat kan in de vorm van een interview met een of meerdere performers. Zij zijn beschikbaar voor interviews en desgewenst bereid naar uw radio of tv studio te komen. De voorstelling in theater En Pluche bijwonen kan ook, er is een (helaas nogal beperkt) aantal persplaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie email naar aangeraaktdoorliefde@xs4all.nl


Deel: ' Aangeraakt door Liefde, Caf Chantant met Carmen Sars en Stefan Stasse '
Lees ook