Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 25-08-2001 Politiebericht district Sittard
Zaterdag 25 augustus 2001

Vaals - Alcohol en verkeer

Op zaterdagochtend, omstreeks 5.30 uur werd in de Maastrichterlaan in Vaals een 38 jarige automobiliste uit die plaats gecontroleerd. De vrouw bleek stevig gedronken te hebben. Uit de ademanalyse bleek een promillage van 1.9 o/oo, bijna viermaal de toegestane hoeveelheid. Tegen de vrouw werd proces verbaal opgemaakt en haar rijbewijs werd ingevorderd.

Gulpen - Woninginbraak

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in een woning gelegen aan de Rijksweg in Gulpen. Men kwam de woning binnen na het forceren van een deur. Gestolen werden een geldbedrag, computer- en geluidsapparatuur, een DVDspeler en een videorecorder.

Wylre - Aanhoudingen na geweldpleging

In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 0.40 uur werd in de Wielderdorpstraat in Wylre een 24 jarige inwoner van Klimmen mishandeld.

De man liep met een vriendin door de genoemde straat toen hij zonder enige reden werd mishandeld door twee personen die onder invloed van drank verkeerden. De twee verdachten sloegen en schopten het slachtoffer tegen zijn lichaam en in zijn gezicht. Aan de hand van getuigenverklaringen konden even later de twee verdachten, 18 en 20 jaar oud, in hun woningen in Wylre worden aangehouden. Zij werden positief herkend door het slachtoffer. Zij werden vervolgens ingesloten. Het slachtoffer werd door de GGD naar het ziekenhuis in Heerlen vervoerd.

Deel: ' Aanhoudingen na geweldpleging in Wylre '
Lees ook