Gemeente Oosterhout

Aannemer gestart met herinrichting Markt

Oplevering voorzien voor bouwvak

Aannemer Verhoeven is eind vorige week gestart met de herinrichting van de Markt. In de eerste weken zal vooral worden gewerkt aan het verleggen van kabels en leidingen en de riolering. Nog voor het eind van de maand wordt begonnen met de aanleg van de fietsenkelder. Het is de bedoeling dat de totale werkzaamheden nog voor de bouwvak gereed zijn.

In de periode van 6 tot 21 februari wordt de riolering verlegd. De sleuf die hierbij ontstaat zal voor carnaval worden dichtgemaakt, zodat de carnavalsoptochten op 2 en 4 maart in ieder geval over de Markt kunnen. Vanaf 21 februari start men met de aanleg van de fietsenstalling, waarbij allereerst een damwandkuip zal worden aangebracht.

Half maart start het archeologisch onderzoek op de Markt, dat naar verwachting acht weken gaat duren. Het is de bedoeling dat al tijdens het onderzoek gestart wordt met de aanleg van het plein. Begonnen wordt aan de zijde Torenstraat.

Om deze snelle voortgang mogelijk te maken, zal een aantal verkeersmaatregelen moeten worden genomen. Het gaat dan vooral om de bevoorradingsroutes. Over de exacte invulling van deze routes volgt op korte termijn nog overleg met alle betrokkenen.

Deel: ' Aannemer gestart met herinrichting Markt Oosterhout '
Lees ook