Smart City Coupe: aanpassingen in prijs en uitrusting

(9 Maart 1999)

PERSBERICHT:

Micro Compact Car smart GrnbH (MCC), zal de standaarduitrusting van de smart City Coupé aanzienlijk uitbreiden. In combinatie met de nieuwe instapprijs van de smart & pure wordt de auto daardoor nog aantrekkelijker. Diverse opties en accessoires worden nu standaard geleverd. De nieuwe uitrusting en prijzen gelden vanaf 8 maart 1999.

Op alle drie smart modellen wordt het zit- en bedieningscomfort uitgebreid: comfortabele kussens voor beide stoelen, een extra handgreep aan de passagierskant, getinte ramen, radiovoorbereiding, een 12V-stopcontact, een afsluitbare tankdop en een tweede sleutel met afstandsbediening. De rokersset is als optie zonder meerprijs verkrijgbaar.

Bovenop de reeds genoemde extra's, krijgt de smart & pulse standaard een softouch automaat, waardoor met een simpele druk op de knop van handbediening op een volautomatisch schakelprogramma kan worden overgestapt. De smart & passion krijgt standaard lichtmetalen velgen en een afdekking van de bagageruimte.

De nieuwe instapprijs van de smart & pure bedraagt f 18.950,- / EUR 8.599,14 (voorheen f 19.800,-). De smart & pulse blijft met de uitgebreide standaarduitrusting f 21.350,- / EUR 9.688,21 kosten en de smart & passion is verkrijgbaar vanaf f 24.250,- / EUR 11.004,17 (voorheen f 24.300,-). Alle prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Zoekwoorden:

Deel: ' Aanpassingen in prijs en uitrusting Smart City Coupe '
Lees ook