Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Dinsdagochtend 31 juli 2001
08:51 dinsdag 31 juli 2001

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875

RUINERWOLD
Aanrijding met letsel
Maandagavond omstreeks 22.00 uur is een 26-jarige man uit Ruinen met zijn auto van de weg geraakt. Hij reed op de Wolddijk en kwam daar in de berm, raakte vervolgens een boom en kwam op de kop in de sloot terecht. De man raakte bekneld en is door de brandweer uit de auto bevrijd. Een 18-jarige plaatsgenoot die bij hem inzat raakte ook gewond. Beide zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel met onbekend letsel. Van de bestuurder is in het ziekenhuis vanwege vermeend drankgebruik een bloedproef afgenomen.

ZUIDWOLDE
Alcomobilist
Maandagnacht rond 2.00 uur reed een 30-jarige automobilist uit deze plaats over de Hoofdstraat. Bij controle bleek hij te hebben gedronken. De ademtest gaf een score aan van 690, ruim drie keer de toegestane waarde. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

EMMEN
Inbreker opgepakt
Maandagnacht tegen 3.00 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een caravan op de camping aan de Angelsloërdijk. Getuigen hadden een man zien wegrennen. Na een zoekactie werd in een opengebroken caravan een 24-jarige man uit Meppel aangetroffen. De man is aangehouden en voor een nader onderzoek ingesloten.

RODEN
Winkeldief aangehouden
Maandagmiddag omstreeks 17.00 uur is een 32-jarige man uit deze plaats aangehouden wegens diefstal van twee paar schoenen in een winkel in de Heerestraat. De man kreeg een proces-verbaal.

HOOGEVEEN
Man opgepakt na vernieling deur
Maandagmiddag tegen 17.30 uur kreeg de politie een melding van problemen in de Karel Doormanstraat. Ter plekke gekomen bleek een 30-jarige man uit Hoogeveen hier een raam van de voordeur van een woning te hebben vernield. Hij verkeerde onder invloed van alcohol. Hij is aangehouden en na verhoor met een snelrechtdagvaarding op zak thuis afgeleverd.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

Deel: ' Aanrijding met letsel in Ruinerwold '
Lees ook