Politie Midden- en West Brabant

Aanrijding met twee gewonden in Dongen

Datum: 29/6/2002
Auteur: Enny de Wit

Bij een eenzijdige aanrijding op de Vierbunderweg te Dongen zijn gisteravond, 28 juni 2002 omstreeks 23.00 uur twee personen gewond geraakt, van wie een ernstig. Het gaat hierbij om de bestuurder, een 31-jarige man uit Berkel-Enschot en de inzittende, een 51-jarige man uit Dongen. Het ongeval vond plaats op het stuk weg gelegen tussen de Oude Baan en de Kanaaldijk Noord.

Kort voor de aanrijding haalde de bestuurder van deze personenauto met hoge snelheid een andere auto in. In een flauwe bocht naar rechts verloor hij vermoedelijk de macht over het stuur en raakte in een slip. De auto kwam in de berm terecht, raakte een lantaarnpaal en kwam vervolgens tot stilstand tegen een boom. Beide inzittenden raakten bekneld.

De hulpverlening kwam snel op gang. De brandweer wist de twee mannen uit het wrak te bevrijden en zij konden afgevoerd worden naar het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg. De Unit Forensische Technisch onderzoek van de politie Midden en West Brabant heeft vannacht een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.

De bestuurder liep ernstig letsel op aan zijn longen. Verder had hij een gebroken been en kaak. De inzittende had een gebroken arm en duim. Verder had hij een hoofdwond die gehecht moest worden. De auto raakte total loss.

Deel: ' Aanrijding met twee gewonden in Dongen '
Lees ook