Politiebericht Boxtel 26-09-2001
Politiebericht district Aa & Dommel

AUTORADIO GESTOLEN, Nijnsel

Dinsdag is vanuit een auto die geparkeerd stond aan de Primulastraat in Nijnsel de autora-diocd-speler gestolen. Een portier van de auto werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Ook enkele cd`s werden weggehaald.

INBRAAK AUTO, Vught

Dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Spoorlaan in Vught. Van de auto werd de achterruit vernield. De autoradio werd gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Vught

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 48-jarige man uit Vught bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 5 uur. De con-trole vond plaats op de van Miertstraat in Vught.

INBRAAK AUTO, Esch

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bestelauto die geparkeerd stond aan de Dorpsstraat in Esch. Een ruit van de auto werd vernield. Uit de bestelauto werd elek-trisch gereedschap gestolen.

AANRIJDINGEN, Vught

Woensdagmorgen werd een aanrijding gemeld op de A2 onder Vught in de richting Utrecht. Op de A2 werd in file gereden. Een drietal auto`s was met elkaar in aanrijding gekomen. Door de aanrijding ontstond nog meer stremming op de A2 in de file ontstond een aanrijding tussen vier auto`s. Een 40-jarige man uit Son zag te laat dat de auto`s voor hem stilstonden. Hij reed achter tegen de auto van een 48-jarige man uit Schijndel die op zijn beurt tegen de voor hem staande auto van een 50-jarige man uit Sint Odilienberg botste. De laatste auto werd weer tegen de daarvoor staande auto van een 37-jarige man uit Eindhoven geduwd. Een 47-jarige passagier van de auto van de man uit Schijndel is met nekklachten en verder nog onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

BRAND, Boxtel

Woensdagmorgen werd bij een bedrijf aan Boseind in Boxtel een brandje gemeld. Tijdens slijpwerkzaamheden was in een spouwmuur brand ontstaan. Door de brandweer werd de brand geblust.

Deel: ' Aanrijdingen in de file op de A2 bij Vught '
Lees ook