Vlaamse overheid

PERSMEDEDELING VAN HET KABINET VAN MINISTER Dirk Van Mechelen Vlaams minister van Financiën en Begroting, Innovatie, Media en Ruimtelijke Ordening MAANDAG 15 juli 2002

Aanstelling nieuw gedelegeerd bestuurder van de VRT

Vlaams minister van media Dirk VAN MECHELEN zal na overleg met het kernkabinet morgen aan de voltallige Vlaamse regering voorstellen om de heer Tony MARY aan te stellen als gedelegeerd bestuurder van de VRT.

Tegelijkertijd zal aan de Vlaamse regering worden voorgesteld mevrouw Christina VON WACKERBARTH aan te stellen als adjunct-gedelegeerd bestuurder met bijzondere verantwoordelijkheden op te nemen op het vlak van de kwaliteitsbewaking van het algemene programmabeleid.

De heer Tony MARY (geboren in 1950) is momenteel Managing Partner bij KPMG Consultants. Hij heeft reeds een rijk gevulde carrière achter de rug, onder meer als General Manager, Corporate Customers Division bij Belgacom en als General Manager, IBM Inormation Network bij IBM Europe en andere verantwoordelijke taken bij IBM.

Morgen zal minister Van MECHELEN de nieuwe gedelegeerd bestuurder aan de pers voorstellen en de nodige toelichting verschaffen bij de beslissing van de Vlaamse regering.

Voor meer info: Kabinet Vlaams minister Dirk Van Mechelen Persdienst: Philippe Heyvaert en Anne Van Aperen

Telefoon: 02/553.64.11 - 0495/23.16.90 Fax: 02/553.64.55
Email:
persdienst.vanmechelen@vlaanderen.be

Zoekwoorden:

Deel: ' Aanstelling nieuw gedelegeerd bestuurder van de VRT '
Lees ook