de aardappel achtdaagse 2000, die wordt gehouden van zaterdag 29 januari tot en met zaterdag 5 februari 2000 staat in het teken van roerbakken. deze van oudsher chinese kooktraditie wordt in nederland steeds populairder. niets voor niets, want door de ingredienten te roerbakken, ook wel wokken genoemd, is de maaltijd in een mum van tijd gereed. en dat wil de hedendaagse consument: snel klaar en een keer iets anders, iets bijzonders op tafel zetten.

vastkokende aardappels
maar wist u al dat roerbakgerechten ook uitstekend smaken met aardappels? met vastkokende aardappels behaalt u het beste resultaat. zij zijn gemakkelijk te schillen, blijven stevig tijdens het bereiden en zijn goed snijbaar in blokjes. door de aardappels een paar minuten voor te garen in de magnetron, hoeft de consument de aardappel alleen nog maar een paar minuutjes te roerbakken. tijdens het wokken geven gebruikte kruiden en specerijen de aardappel een extra aroma mee. wokken gaat snel en door het gebruik van aardappels wordt het extra bijzonder.

deze website
op deze website (https://www.nivaa.nl/achtdaagse2000/main.html) kunt u door op de verschillende wokken te klikken alle 8 heerlijke wokrecepten lezen en eventueel uitprinten. tevens kunt de tv-reclame bekijken en de aardappel achtdaagse folder bestellen. on-line vanaf 28 januari.

Zoekwoorden:

Deel: ' Aardappel Achtdaagse 2000 in teken van roerbakken '
Lees ook