ABC Vastgoedbeheer en Dynamis besluiten tot joint venture

Hoevelaken 22 november 1999

De directie van ABC Vastgoedbeheer (100% dochter van Bouwfonds) en het bestuur van Dynamis maken bekend dat zij hebben besloten tot een joint venture op het gebied van vastgoedmanagement onder de naam DYNAMIS ABC Vastgoedmanagers.

Doel van de nieuwe onderneming is om beleggers in vastgoed in de toekomst toegevoegde waarde te kunnen bieden door de samenvoeging van technische administratieve beheerskennis en regionaal commerciële vastgoedkennis. Deze combinatie van makelaardij en vastgoedmanagement de mogelijkheid klanten fullservice vastgoeddiensten te verlenen. Regionale marktkennis kan worden ingezet voor lokale verhuuraktiviteiten.

Decentrale organisatie De netwerkorganisatie DYNAMIS ABC Vastgoedmanagers zal een sterk decentraal karakter krijgen. De organisatie gaat bestaan uit zeven zelfstandig werkende regiokantoren voor het specialistische beheer van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed. Onder de naam DYNAMIS P&A Retailmanagers zal een landelijk werkend team op het gebied van winkelmanagement actief zijn. Het hoofdkantoor van de nieuwe organisatie zal in Utrecht gevestigd zijn.

DYNAMIS ABC Vastgoedmanagers kent twee aandeelhouders, Bouwfonds (50%) en de Stichting administratiekantoor Dynamis Partners (50%). De directie van deze nieuwe zelfstandige en onafhankelijk functionerende organisatie zal bestaan uit de heren: P.A. de Bont, D. Hoogstra (voorzitter), drs P. Kok RA en de heer H. Lokin RA.

Dynamis, gevestigd te Amersfoort, is een landelijk samenwerkingsverband van 14 regionale fullservices makelaarskantoren, waarvan een aantal reeds actief is op het gebied van vastgoedmanagement.

ABC Vastgoedbeheer, gevestigd te Utrecht, is met 22 vestigingen in Nederland een van de grootste landelijk opererende vastgoedmanagement organisaties met een sterke positie op het gebied van vastgoedmanagement van woningen en winkels.

Dynamis ABC Vastgoedmanagers genereerde in 1998 een gezamenlijke omzet van f 55 miljoen.In het bedrijf werken circa 400 mensen.

Voor nadere informatie:

Bouwfonds Concerncommunicatie

Ir. J.H. Kingma, telefoon: 033-25 39 220

Dynamis

Drs. P. Jager MRE, telefoon 033-4659434

Deel: ' ABC Vastgoedbeheer en Dynamis besluiten tot joint venture '
Lees ook