ABVAKABO FNV

ABVAKABO FNV sluit vandaag congres af

Vandaag 30 mei, is de laatste dag van het congres van ABVAKABO FNV. Dat betekent dat vanochtend de resultaten van de zes deelsessies aan de orde komen. Gisteren hebben de leden aan de hand van tien stellingen in deelsessies gediscussieerd over zes thema.s zoals arbeidsvoorwaarden, solidariteit tussen generaties en medezeggenschap. Aan het eind van de ochtend spreekt de nieuwe bondsvoorzitter zijn speech uit. Hiermee komt een eind aan het vierjaarlijks congres van de bond.

Opkomen voor de zwakkeren in de samenleving, investeren in de publieke sector en een herkenbare vakbeweging, daar zal Guus van Huygevoort voor pleiten in zijn eerste toespraak als bondsvoorzitter van ABVAKABO FNV.

De media zijn van harte welkom om deze laatste dag van het congres, dat gehouden wordt in het Nederlands Congrescentrum in Den Haag, bij te wonen. De aanvangstijd is 9.30 uur. Naar verwachting spreekt Guus van Huygevoort zijn toespraak omstreeks 12.00 uur uit. Na die tijd is hij beschikbaar voor interviews. Hiervoor kunt u contact opnemen met Natascha van .t Hooft, tel. 06 20 432 353.

ABVAKABO FNV heeft ruim 360.000 leden en behartigt de belangen van werknemers bij de overheid, zorg en welzijn, nuts, TPG, KPN, WSW, WIW en instellingen voor werk en inkomen.

Meer informatie:
Natascha van .t Hooft, woordvoerder, tel. 06 2043 2353

30 mei 02 09:05

Deel: ' ABVAKABO FNV sluit vandaag congres af '
Lees ook