Accent Automatisering winnaar 2016 in Kantoorautomatiseringsbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160406 -- Accent Automatisering BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Kantoorautomatiseringsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Accent Automatisering weet haar uitgebreide kennis van het totale gebied van ICT uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

De ICT van organisaties overzichtelijk en duidelijk maken – dat stelt Accent Automatisering BV zich ten doel. Haar jarenlange ervaring in de zorg en expertise in kostentechnisch interessante oplossingen voor het MKB, Zorg, Onderwijs en semioverheid maken Accent tot een vertrouwde partner voor veel bedrijven in Nederland. De oplossingen van de onderneming variëren van IT-oplossingen en telefonie (vast en mobiel) tot VoIP. Tevens is Accent Automatisering ISO 27001- en 9001-gecertificeerd en heeft zij een ISAE 3402-verklaring. Accent Automatisering (sinds 1995) is gevestigd in Sneek. Het bedrijf telt circa 40 werknemers en is landelijk actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Accent Automatisering BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Accent Automatisering, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Totaalaanbod

Accent biedt totale ontzorging, maar opereert ook op onderdelen van het portfolio, al naar gelang de klantvraag. Gestreefd wordt naar het opbouwen van een langetermijnrelatie. Dit kan alleen met het totaalaanbod aan IT-producten en -diensten dat ze levert. Zij gaat daarin verder dan vrijwel alle andere aanbieders.

‘Het bedrijf geniet inmiddels een uitstekende reputatie. Niet voor niets is zij door vermaarde bedrijven zoals  Trend Micro, Microsoft en PureStorage als Nederlandse partner geselecteerd’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Accent laat geen management- en bestuursaspecten ongemoeid in haar voortdurende verbetering van klantbeleving en dienstverlening. Input van vrijwel alle stakeholders in de keten wordt hierbij gevraagd en verkregen, ook ongevraagd in de vele klantcontacten. Een strakke, gecertificeerde bedrijfsvoering maakt processen transparant en inzichtelijk. Daarnaast een goede vertaalslag van client journey naar klantoplossingen die effectief en efficiënt zijn. Uiteraard met de hoogste kennis en beveiliging die denkbaar is.’

‘Accent is een organisatie met groot potentieel. In Nederland vooralsnog redelijk bescheiden, maar wel groeiende. Zij heeft wel al de omvang en de financiële body om voor veel bedrijven een gedegen preferred supplier te zijn. Alle efforts zijn erop gericht deze ambities te verwezenlijken. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze onderneming de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.accent.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' Accent Automatisering winnaar 2016 in Kantoorautomatiseringsbranche '




Lees ook