Acco Nieuws Acco Nieuws Acco Nieuws Acco Nieuws Acco Nieuws Acco Nieuws

Welkom bij 'AccoNieuws', de zeer onregelmatig verschijnende nieuwsbrief van Het Accommodatie Buro en onze internet site www.acco.nl.

In Acco Nieuws deze keer aandacht voor een grenzeloos fietsarrangement van De Reiskoffer, de nieuwe keuken van De Flint en de Chateaux et Residences Gastronomiques.

GRENZELOOS FIETSPLEZIER
Hotel - conferentieoord De Reiskoffer in Bosschenhoofd biedt zijn gasten een prachtig, sportief en grensoverschrijdend arrangement. Via prachtige fietsroutes fietst u van het Brabants Groen naar Cultureel Antwerpen. Tijdens de route wordt u geattendeerd op diverse bezienswaardigheden en heeft u ruimschoots de gelegenheid voor een hapje en drankje. Het arrangement is inclusief 2 overnachtingen (De Reiskoffer n Residence Antwerpen), 2 maal een uitgebreid ontbijtbuffet, een 3-gangendiner in De Reiskoffer en fietsroutes. De lezers van Acco Nieuws krijgen daarnaast extra Bikers koffie na het diner n gebruik van sauna en buitentennisbanen. De prijs van dit arrangement is FL. 210,00 per persoon (normale prijs FL. 225,00). Voor informatie, reserveringen en de volledige voorwaarden, belt u De Reiskoffer 0165-316310.

EERSTE PAAL VOOR DE KEUKEN
Na 21 jaar wordt het tijd voor een nieuwe keuken in Theater & Congrescentrum De Flint in Amersfoort. Mede door de vergroting van het theater is uitbreiding en vernieuwing een noodzaak geworden. Op 7 mei j.l. is hiervoor de eerste paal geslagen.

De nieuwe keuken zal voldoen aan de nieuwste eisen. Het geheel wordt in oppervlakte twee keer zo groot, met op de nieuw te bouwen eerste verdieping de machinekamers t.b.v. koeling, verwarming en water- en luchtbehandeling. Bovendien wordt tijdens dit bouwproces in Restaurant De Flint een verbetering aangebracht, een zg. topkoeling, die zorgt voor een uitstekende regeling van de temperatuur. Voor meer informatie belt u De Flint, 033-4229222.

KASTELEN EN LANDHUIZEN
Het Chateaux et Residences Gastronomiques is een samenwerkingsverband van 17 kastelen en landhuizen in Nederland en Belgi. Zij heten u allen van harte welkom in hun hotels en restaurants voor een diner in grootse stijl, een ontspannen arrangement, een tot in de puntjes verzorgde conferentie, een romantische bruiloft of een onvergetelijk feest. U kunt de prachtige gids van Chateaux et Residences Gastronomiques aanvragen via bemiddeling@acco.nl

Nb. De Nieuwe Accommodatie Wijzer Utrecht en 't Gooi is uit! U kunt deze nieuwe uitgave aanvragen via bemiddeling@acco.nl

In Acco Nieuws deze keer aandacht voor een
grenzeloos fietsarrangement van De Reiskoffer, de nieuwe keuken van De Flint en de Chateaux et Residences Gastronomiques. 
 
GRENZELOOS FIETSPLEZIERHotel -
conferentieoord De Reiskoffer in
Bosschenhoofd biedt zijn gasten een prachtig, sportief en grensoverschrijdend arrangement. Via prachtige fietsroutes fietst u van het Brabants Groen naar Cultureel Antwerpen. Tijdens de route wordt u geattendeerd op diverse bezienswaardigheden en heeft u ruimschoots de gelegenheid voor een hapje en drankje. Het arrangement is inclusief 2 overnachtingen (De Reiskoffer n Residence Antwerpen), 2 maal een uitgebreid ontbijtbuffet, een 3-gangendiner in De Reiskoffer en fietsroutes. De lezers van Acco Nieuws krijgen daarnaast extra Bikers koffie na het diner n gebruik van sauna en buitentennisbanen. De prijs van dit arrangement is FL. 210,00 per persoon (normale prijs FL. 225,00). Voor informatie, reserveringen en de volledige voorwaarden, belt u De Reiskoffer 0165-316310.
 
EERSTE PAAL VOOR DE KEUKENNa 21 jaar wordt
het tijd voor een nieuwe keuken in Theater
& Congrescentrum De Flint in Amersfoort. Mede door de vergroting van het theater is uitbreiding en vernieuwing een noodzaak geworden. Op 7 mei j.l. is hiervoor de eerste paal geslagen.
 
De nieuwe keuken zal voldoen aan de nieuwste eisen. Het geheel wordt in oppervlakte twee keer zo groot, met op de nieuw te bouwen eerste verdieping de machinekamers t.b.v. koeling, verwarming en water- en luchtbehandeling. Bovendien wordt tijdens dit bouwproces in Restaurant De Flint een verbetering aangebracht, een zg. topkoeling, die zorgt voor een uitstekende regeling van de temperatuur. Voor meer informatie belt u De Flint, 033-4229222.
 
KASTELEN EN LANDHUIZENHet Chateaux et
Residences Gastronomiques is een samenwerkingsverband van 17 kastelen en landhuizen in Nederland en Belgi. Zij heten u allen van harte welkom in hun hotels en restaurants voor een diner in grootse stijl, een ontspannen arrangement, een tot in de puntjes verzorgde conferentie, een romantische bruiloft of een onvergetelijk feest. U kunt de prachtige gids van Chateaux et Residences Gastronomiques aanvragen via bemiddeling@acco.nl  
Nb. De Nieuwe Accommodatie Wijzer Utrecht en 't
Gooi is uit! U kunt deze nieuwe uitgave aanvragen via bemiddeling@acco.nl  
 


_______________________________________________ Uw reacties op- en bijdragen aan AccoNieuws zijn
welkom op bemiddeling@acco.nl.
U wilt meer informatie over Het Accommodatie Buro? Dan bent u van harte welkom op http://www.acco.nl

Wilt u zich abonneren op AccoNieuws, stuur dan een emailtje naar acconieuws-on@nes.nl

Wilt u uw abonnement op AccoNieuws opzeggen, stuur dan een emailtje naar acconieuws-off@nes.nl

Met vriendelijke groeten,
Het team van Het Accommodatie Buro en Acco.nl

Het Accommodatie Buro
Geeresteinselaan 79
Postbus 166
3930 ED Woudenberg
The Netherlands
T **31 33 2867007
F **31 33 2867166

Deel: ' Acco Nieuws, nieuwsbrief Accommodatie Buro '
Lees ook