Ingezonden persbericht

Beste lezer,

Vanavond, vrijdag 14 september, is het duo Acda en de Munnik als hoofdgast te zien in het AVRO-programma Smaak. Uitzending via Nederland 1, rond de klok van 21.30 uur. Naast een gesprek met Angela Groothuizen over het aanbod in de Nederlandse theaters, zullen zij twee nummers live ten gehore brengen.

De uitverkochte voorstelling in het Chassé Theater te Breda van afgelopen dinsdag 11 september is in verband met de aanslagen in Amerika verplaatst naar a.s. maandag 17 september. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Er zijn geen kaarten meer verkrijgbaar voor deze voorstelling.

Voor de voorstellingen van Acda en de Munnik op dinsdag 18 en woensdag 19 september a.s. in Theater de Nobelaer te Etten-Leur zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Doordat we met de theaters hebben afgesproken dat ze 50% van de kaarten via de losse kaartverkoop moeten verkopen, proberen we zoveel mogelijk mensen die niet direct een theaterabonnement (kunnen) aanschaffen toch de gelegenheid de voorstelling te bezoeken. Wees er snel bij want op=op. De kassa van De Nobelaer in Etten Leur is te bereiken via: 076-5034350.

Met vriendelijke groeten,
Mojo Theater b.v.

Judith Boudri
afdeling publiciteit

http://www.mojotheater.nl

Deel: ' Acda en de Munnik te gast in AVRO-programma Smaak '
Lees ook