ACE maakt veranderingen in senior management Zuid-Europa bekend

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110210 --

ACE heeft vandaag een aantal veranderingen in het senior management in Zuid-Europa bekendgemaakt.

Joseph Clabby, President ACE Continental Europe

Joseph Clabby, President ACE Continental Europe

Ten eerste neemt Maurizio Ferrario, voorheen Country Manager voor ACE Italy, de nieuwe functie van Senior Advisor op zich, met een focus op verkoop en distributie ter ondersteuning van de segmentatiestrategie voor Italiaanse klanten van ACE. Verder gaat de heer Ferrario specifieke verkoop- en distributie-initiatieven op het bredere Europese niveau ondersteunen.

Ten tweede neemt Angel Diaz, Country Manager voor ACE Iberia (Spanje en Portugal), de nieuwe functie op zich van Regional Manager, ACE Southern Europe. De heer Diaz blijft in Madrid gevestigd, maar wordt nu ook verantwoordelijk voor ACE Italy. Te zijner tijd wordt in Milaan een opvolger aangesteld voor de functie van de heer Ferrario als plaatselijke Country Manager voor ACE Italy. In zijn nieuwe regionale functie wordt de heer Diaz de directe chef van deze opvolger.

In verband met deze veranderingen merkte Joseph Clabby, President ACE Continental Europe, het volgende op: “Deze veranderingen vormen een aanzienlijke investering in het leiderschapsteam van ACE voor de regio, waarmee wordt aangetoond hoeveel belang wij hechten aan toekomstige groei in Italië en aan onze aanwezigheid in Zuid-Europa. Ik wil de heer Ferrario bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren als Country Manager voor ACE Italy en wens hem en de heer Diaz veel succes in hun nieuwe functie”.

In dit jubileumjaar van 25 jaar vooruitgang verzekeren, is de ACE Group een wereldmarktleider op het gebied van verzekering en herverzekering, met een zeer gevarieerd clientèle. De ACE Group, met aan het hoofd ACE Limited (NYSE:ACE), opgenomen in de S&P 500-beursindex, verricht zijn activiteiten wereldwijd met dochterondernemingen in meer dan 50 landen. Nadere inlichtingen vindt u op: www.acegroup.com.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6605228&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
ACE European Group
Miles Russell
Communications Director
Tel. +44-(0)-20-7173-7578

miles.russell@acegroup.com

Ticker_symbol NYSE:ACE
ISIN KYG0070K1031

Deel: ' ACE maakt veranderingen in senior management Zuid-Europa bekend '
Lees ook