Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Achmea Zorg wil voor DV nog geen aanvullende afspraken maken op sociaal plan

Achmea Zorg heeft de CNV Dienstenbond meegedeeld het overleg over aanvullende afspraken op het sociaal plan voor de reorganisatie van Deklaratie Verwerking te verwijzen naar Achmea Holding. Daarmee ontstaat er in ieder geval op korte termijn geen duidelijkheid over eventuele aanvullende afspraken.

In het overleg dat de CNV Dienstenbond op 24 juni 2002 heeft gehad met Achmea Zorg heeft Achmea Zorg aangegeven behoefte te hebben aan aanvullende afspraken op het sociaal plan Terra Nova/Top Fit, maar het overleg daarover verwijst naar het overleg met Achmea Holding. Dit gezien het feit dat Achmea meer met één gezicht naar buiten wil treden en geen verschillende regelingen wil treffen voor verschillende onderdelen van Achmea.

De CNV Dienstenbond heeft hierover zn verbazing uitgesproken aangezien in een convenant met Achmea Zorg is afgesproken dat aanvullende afspraken kunnen worden gemaakt. Wij zullen dit dan ook aan de orde stellen in het overleg met de Achmea Holding. Achmea Zorg verwacht overigens dat in de komende 2,5 jaar ruim 100 medewerkers van DV moeten worden herplaatst binnen Achmea Zorg, danwel Achmea. Overigens zijn de mensen die het betreft inmiddels geïnformeerd. Na het overleg met de holding verneemt u nader van ons.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Jeroen Warnaar. Tel: 055-5772640. Email: j.warnaar@cnvdibo.nl.

Apeldoorn, 25 juni 2002.

Deel: ' Achmea Zorg wil voor DV nog geen aanvullende afspraken maken op soci.. '
Lees ook