Ingezonden persbericht


Persbericht 23 februari 2011

Laat je meevoeren door het Café Theater Festival!

Utrecht - Op 18,19 en 20 maart zijn in 21 cafés in de binnenstad verrassende voorstellingen te zien van jonge talentvolle theatermakers. Het Café Theater Festival beleeft dit jaar de 8e editie.

Met meer dan 100 aanmeldingen was de selectie pittig. De 22 meestbelovende inzendingen zijn tijdens het festivalweekend te zien.

Het resultaat is een gevarieerde mix van toneel, dans, muziek en cabaret. Alle voorstellingen duren ongeveer een half uur en zijn gratis te bezoeken. Om de keuze wat eenvoudiger te maken zijn er 6 routes uitgestippeld, je eigen dag/avond programma samenstellen kan natuurlijk ook.

Wie er zeker uitspringt is: "Acapella Queen" Missie Biellie Dee Luewis. In Theatercafé Springhaver staat ze met haar One Woman Show "Old Time Religion", een warme mix van gospel en soul appetizers.

Het festival biedt talentvolle makers een opstap in hun professionele carrière. In het bijzonder geldt dit voor talent van Utrechtse bodem, waaronder de groep Jilted met de voorstelling Jilted in Vegas.

" Jilted droomt van Vegas. Showgirls, veren en bigbands. " Een komische muziektheatervoorstelling te zien in Restaurant-Café Het Licht. Of laat je meevoeren in een hypnotiserende trip door danseres Sophia Maria in Café restaurantToque Toque. Na alle lof van vorig jaar is zij terug met een nieuwe voorstelling: Narcisme Neurose Narcose.

Het festival gaat dit jaar ook na 0.00 nog door. Nieuw is de Afterparty op vrijdag- en zaterdagavond in de stamkroeg van het festival, Café de Potdeksel. Op zondagavond wordt het festival traditiegetrouw afgesloten met het Eindfeest en de uitreiking van de Publieksprijs. Het hele weekend kan hiervoor gratis per sms gestemd worden.

Voor het complete programma en meer informatie: www.cafetheaterfestival.nl

Deel: ' Achtste editoe Café Theater Festival in Utrecht '


Lees ook