Rotterdamse stock sample sale is d bestemming voor supershopping


8e editie van supershopping evenement op zaterdag 9 oktober in Rotterdam

ROTTERDAM, 20101004 -- Op zaterdag 9 oktober meert Mode March aan bij het Maritiem Museum Rotterdam! Mode March gooit de trossen uit voor een koop avond deluxe vol Nederlandse mode op wederom een bijzondere lokatie. Het succesvolle initiatief van Iconique Fashion Magazine en Stylevation Army, zal ter gelegenheid van de expositie `Fashion, Ahoy!' het Maritiem Museum voor n avond overnemen. Uiteraard kunnen bezoekers naast shoppen ook deze modetentoonstelling met haute couture van modehuizen uit Parijs en Londen bezoeken.

Een mix van nieuwe talenten en gevestigde namen wordt door de organisatie met veel zorg samengesteld. Verspreid over het museum kunnen bezoekers voordelig winkelen bij ontwerpers als Daisy Kroon, Jeroen van Tuyl, Mada van Gaans, Mad en Michael Barnaart van Bergen. Of het nu gaat om de berhippe shirts van Zoe Karssen, de internationaal geroemde accessoires van Vlieger & Vandam of collecties van de beste winkels uit Rotterdam; voor iedereen is er wel iets te vinden. Van een complete winter garderobe tot een paar nieuwe schoenen!

Deze avond editie zal bol staan van de maritieme verrassingen, `conceptual street style' website enchanteby.com zal tijdens het evenement bezoekers fotograferen en interviewen en natuurlijk kunnen de fashionista's als onderdeel van het evenement `Fashion, Ahoy!' bezoeken. De tentoonstelling behandelt een in Nederland nog niet eerder onderzocht aspect van de modegeschiedenis, namelijk de invloed van de kleding van de matroos en kapitein op de mode. `Fashion, Ahoy!' toont een overzicht van internationale haute couture en prt--porter uit Parijs en Londen. De tentoonstelling bevat topstukken van modehuizen zoals Dior, Gaultier, Chanel, Yves Saint Laurent, Kenzo, Rykiel, Castelbajac, Westwood en Nederlandse modeontwerpers zoals Viktor & Rolf, Francisco van Bentum, Jeroen van Tuyl en Marlies Dekkers. Dat wil je niet missen!

Mode March heeft in 7 edities tijd het begrip stock sample sale een nieuwe maar stijlvolle impuls gegeven: supershopping voor leuke prijzen bij Nederlands mode talent. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode March uitgegroeid tot d stock sample sale van Nederland. Dit bruisend publieksevenement heeft een laagdrempelig maar stijlvol karakter, waarbij jonge n gevestigde modeontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties kunnen verkopen aan hun liefhebbers.

Het grote aanbod op Mode March maakt menig fashionista hongerig. Om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze! Bovendien krijgen zij een leuke goodiebag.

Mode March is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esme Umarella (Stylevation Army, SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique Fashion Magazine), beiden zijn al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale mode-industrie.

MODE MARCH 8 | ZATERDAG 9 OKTOBER 2010
17:00u tot 18:00u VIP Shopping Hour: 7,50 euro*
18:00u tot 22:00u: toegang 2 euro aan de deur

VIP kaarten uitsluitend te koop bij SHPPR, Van Oldenbarneveltstraat 113, 3012 GS Rotterdam
Geen VIP verkoop aan de deur.

LOKATIE
Maritiem Museum Rotterdam
Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam

www.mode-marche.com


Deel: ' Achtste Mode March in Maritiem Museum Rotterdam '
Lees ook