Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alphen aan den Rijn, 4 juni 2002

op 22 en 23 juni aanstaande

In dit weekend organiseert Archeon in Alphen aan den Rijn voor het eerst een Acrobaten- en Jongleursweekend met de ingrediënten uithoudingsvermogen, spierkracht en lenigheid. Circa vijfentwintig acrobaten, jongleurs, steltlopers, vuurspuwers en trapezeacts maken hun opwachting en vertonen hun kunsten en trucs door het hele park.

De verschillende groepen geven niet alleen demonstraties, maar zij leren de bezoekers ook verschillende trucs. Er zullen speciale workshops worden gegeven, waarin de bezoekers onder deskundige leiding op een veilige manier de beginselen van het steltlopen, jongleren, vuurspuwen en de acrobatiek kunnen leren. Zowel jong als oud kan hieraan deelnemen. Voor de kinderen worden er speciale kinderworkshops georganiseerd.

De inspannende dag wordt afgesloten met een grote voorstelling op de markt van het middeleeuwse stadje Gravendam. De workshopdeelnemers zullen samen met de artiesten optreden voor het publiek en kunnen hun geleerde kunsten hier aan hun vrienden en familieleden tonen.

Deel: ' Acrobaten- en Jongleursweekend in Alphen aan den Rijn '
Lees ook