ACS audiovisual solutions winnaar 2015 in audiovisuele branche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20150713 -- ACS audiovisual solutions is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de audiovisuele branche. Met een zeer sterke positionering en een onderscheidend concept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een vooraanstaande audiovisuele partner die in staat is Europabreed te opereren. ACS audiovisual solutions faciliteert in passende oplossingen voor ieder evenement, vergadering of congres. Met zusteronderneming en IT-bedrijf Eventresult levert het tevens IT-oplossingen geheel op maat of gestandaardiseerd.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in ACS audiovisual solutions een voorbeeld van innovatief ondernemerschap. ‘ACS audiovisual solutions heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van audiovisuele oplossingen, in binnen- en buitenland. Het bedrijf realiseert hoogwaardige audiovisuele voorzieningen voor beurzen, congressen en bedrijfsevenementen, van eenvoudige spraakversterking voor een klein publiek tot het verstaanbaar maken van een congres voor 10.000 toehoorders, en heeft op dat gebied een uitstekende reputatie opgebouwd. Het wordt algemeen gezien als een van de leidende bedrijven in de branche en weet haar omvangrijke kennis van audiovisuele systemen heel goed te combineren met een klant- en oplossings­gerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van klanttevredenheid genereert.’

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

De jury prijst vooral de excellente reputatie die de onderneming heeft verworven. ‘ACS audiovisual solutions is vaste leverancier van veel 4- en 5-sterrenhotels in Nederland en wordt betrokken bij de realisatie van tal van spraakmakende activiteiten – met name in de RAI in Amsterdam, waar zij kind aan huis is, maar evengoed in congrescentra elders in Europa, zoals in Madrid, Barcelona, Milaan, Parijs en Wenen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Zij onderscheidt zich zowel door haar uitgebreide en breed-georiënteerde vakkennis, die het resultaat is van jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende audiovisuele evenementen, als door de hoge kwaliteit van de geleverde producten. ACS audiovisual solutions is in staat om projecten van iedere schaalgrootte te ondersteunen en heeft veel ervaring met tijdelijke zalenbouw en de toepassing van innovatieve technologieën. Hierdoor is zij over de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende AV-partner.’

Meer informatie: https://acsaudiovisual.com/nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' ACS audiovisual solutions winnaar 2015 in audiovisuele branche '
Lees ook